take over
take over

 

Hårvård - låt våra frisörer analysera ditt hår kostnadsfritt

Du har säkert någon gång varit på jakt efter schampo och funnit dig bland hyllor på hyllor med schampo och ställt dig frågan, spelar det egentligen någon roll? Svaret är JA! Varenda produkt du använder påverkar hur ditt hår kommer att se ut, må och hålla styling. Och för att hitta rätt produkter behövs hjälp från någon som är utbildad inom ämnet. Ett slitet hår behöver protein för att bygga upp hårets grundkvalitet, medans ett torrt hår behöver fukt för att kunna gå att borsta. Ett slitet hår kan kännas torrt men kanske egentligen bara är slitet och trasigt, låt våra experter lösa gåtan åt dig!

Hårvårdsprodukter - Låt våra frisörer analysera din hårtyp och få en kostnadsfri produktrekommendation

Gör vår snabba och smidiga håranalys för att få en personlig produktrekommendation av våra frisörer. Välj vilka produkter du vill få rekommenderade och till vilken budget, så löser vi resten. Det är viktigt för oss att få förstå hur du upplever ditt hår idag och vad som är dina utmaningar. Vi vill veta historian bakom ditt hår, vad du gjort för färgningar eller andra kemiska behandlingar och vilka produkter du använder idag. Skicka gärna med ett par bilder på ditt hår för att ge våra frisörer bästa förutsättningar för att hitta dina nya favoriter.
håranalys

Steg 1

I första steget av analysen får du svara på några enkla frågor om dig och ditt hår. För att vi tydligt ska kunna förstå dig och dina behov är frågorna angående ditt hår indelade i olika zoner. I zon 1 vi tar oss an hårbotten, här svarar du enkelt med JA eller NEJ på frågor och påståenden angående din hårbotten. Du klickar i JA om du anser att påståendet stämmer på din hårbotten. Stämmer inte påståendet, är det redan förinställt på NEJ. I Zon 2 refererar vi till hårets grundkvalitet och här hittar vi beskrivningar som ”torrt”, ”slitet”, ”färgat” och så vidare. Zon tre handlar om hårets toppar.

Steg 2

I steg två vill vi att du laddar upp bilder på ditt hår i olika lägen. Detta är för att våra hårexperter ska kunna få en verklig bild av hur ditt hår ser ut när det kommer till färg, längd, tjocklek, form och kvalitet. Bilderna är endast för dig och terapeuterna.

olika hårtyper

Steg 3

I steg tre kommer du att få frågor angående tidigare behandlingar du gjort, användning av värmeverktyg och frågor om dina stylingrutiner. Detta steg gör vi för att förstå historiken för ditt hår och även för att förstå hur mycket eller lite tid du vill lägga ner på håret. Är du personen som vill ha maximal volym på 5 minuter, då vill vi veta det av dig i detta steg!

 Steg 4

I sista steget fokuserar vi på din budget. Oavsett om din plånbok är stor eller liten så kan vi hitta produkter för just dig. Det är viktigt att vara realistisk när du sätter din budget. Vill du ha en optimal hårvård med schampo, balsam, inpackning och stylingprodukter får du känna in vart din gräns går. Är din budget låg, kan det hända att vi rekommenderar färre produkter. Vår huvudsak är håret och hårets välmående och vi skulle aldrig välja ut en produkt som inte passar dig för att prislappen är lägre. Vi väljer med kärlek det som passar just precis dig.

 

                                                                           GÖR TESTET HÄR

Våra frisörer ger dig en personlig produktrekommendation baserat på dina svar inom 3 vardagar. Vi notifierar dig via epost och du hittar dina svar här på harmoniq.se under dina sidor.

"EFTER HARMONIQS PRODUKTREKOMMENDATION BLEV MITT HÅR MINDRE FRISSIGT"

Din produkt är tillagd

×
Startsidan