take over
take over
Månadens erbjudande – HARMONIQ.salong
Månadens erbjudande – HARMONIQ.salong

En lyxig och harmonisk upplevelse vid varje besök – HARMONIQ.salong

Månadens erbjudande är olika paket-behandlingar som varierar från månad till månad. Paketen finns i diverse kategorier som varierar och kan tillexempel vara hudvård, naglar, hårvård eller fransbehandlingar. Sammansatta för att du ska få mervärde i din behandling hos oss. Vi vill skapa en lyxig och annorlunda upplevelse där du exempelvis samtidigt under din klippning erbjuds uppfräschning av ögonbryn eller en avslappnande hårbottenmassage. I den stressiga vardag som många av oss lever i är tid för sig själv något som anses som en otroligt lyxig och avslappnande stund och något som vi vill förstärka för att du ska kunna få ut ännu mer av din tid hos oss.

Erbjudanden inom Hårvåd kan variera och beror lite på årstid och efterfrågan. Vanliga behandlingar vi erbjuder är klippning och brynfix i kombination med inpackning, Keratinbehandling eller Heatcure behandling. Keratinbehandling är en Pro-keratin salongsbehandling som återställer upp till ett års slitage redan efter en applikation. Behandlingen rekommenderas till kemiskt skadat och preparerat hår som behöver byggas upp och bli starkare. Håret består till 85 % av hårets naturliga protein, kallat keratin. När ett hår är skadat har nivån av keratin gradvis minskat, detta kan ske vid tuffa färgningar eller användning av värmeverktyg och gör så att håret blir svagt och går av. Med hjälp av keratinbehandlingen fyller vi på en dos av keratin och fukt för att återuppbygga håret och efterlämna ett frissfritt och lugnat hår. Heatcure är en stärkande inpackning som tillför djup mjukgörning för att återställa hårets friska utseende och känsla. Den intensiva inpackningen aktiverad med hjälp av en speciellt utformad värmetång och ”plattas” in i håret. Resultatet håller 10 tvättar och därefter kan man köpa med en Heatcure behandling för hemmabruk. Behandlingen passar dig med grovt och mycket torrt hår som behöver intensiv mjukgörning.

 

För våra fransförlängningar använder vi oss utav fransar från Lash for Lash. Vi utför både förlängning med singel och volymfransar och har ett brett utbud av tjocklek, böjning samt längder. Lash for Lash har ett välkänt rykte för att vara en skonsam fransförlängning tack vare sin långa livslängd, medicinsk kvalité och ett prisbelönt lim. Behandlingen utförs av legitimerade fransstylister och du väljer själv om du vill ha en dramatisk hollywoodvolym eller en mer naturlig finish.

Mervärde i din behandling, skapad för alla plånböcker. – HARMONIQ.salong

Ibland har vi erbjudande på naglar och erbjuder då förlängning eller förstärkning till rabatterat pris. Vid nagelbehandlingar använder vi oss utav Bio Sculpture Gelé vilket är en flexibel gelé som inte behöver filas ner varken med slipmaskin eller manuellt, vid borttagning eller återbesök. Det leder till att din naturliga nagel inte blir tunnare och du slipper ha ont. Denna flexibla gelé går att lösa upp och är den absolut skonsammaste metoden för din nagelbädd. Man använder aldrig tippar utan förlängning sker med malar samt sculpteringsgelé, för att förhindra skador samt efterlämna ett mer naturligt resultat. Detta material är utmärkt för dig med tunna, sköra naglar, nagelbitare samt naglar som ”flisar” sig eller helt enkelt naglar som behöver skydd i form av permanent vacker form och färg.

En av våra populäraste behandlingar är färgning av Bryn & fransar samt brynvax. När vi färgar dina fransar och bryn använder vi oss utav de världsledande märket Refectocil som idag finns i mer än 50 länder. Med tonade ögonfransar ser ögonen mer levande ut, och med ett par färgade och välformade ögonbryn lyfter du hela ansiktet. Färgerna som finns att välja mellan är Ljusbrun, Naturbrun, Svart, Blåsvart, Grå samt Röd och dessa går även att blanda med varandra. Rådfråga din terapeut så rekommenderar hon en färg som passar dig och dina färger. Bryn och fransfärgen varar i upp till 6 veckor men kan variera från person till person. Efter färgningen formar vi brynen och detta kan vi göra med hjälp av vaxning eller plockning. Vid vaxning får vi bort även de ljusaste och tunnaste fjunen för att skapa en mer tydlig form på dina bryn. Dessutom håller resultatet längre då alla strån hamnar i samma växtfas och växer ut samtidigt.

För att boosta din färgning av fransar kan man även välja att göra Lashlift – behandlingen som tagit skönhetsmarknaden med storm och är ett skonsammare alternativ till fransförlängning. Resultatet av denna behandling leder till naturligt böjda och fylliga fransar. Lashlift fungerar som en skonsam ”permanent” för dina fransar där man rullar upp dem på en spole för att få till en böj och öppna upp ögat. Fransarna blir inte längre men ögat öppnas upp då fransarna blir böjda och du får en piggare blick. Resultatet håller sedan i 6-8 veckor.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan