take over
take over

 

Olaplex behandling

Frisörernas räddning vid behandlingar på strukturskadat hår är Olaplex – den självklara lösningen för hälsosamt hår. Olaplex är sedan 2015 en global succé som är omtalat världen över och erbjuds på över 5000 salonger i Sverige. Frisörernas och kunders favorit vid salongsbehandlingar för att skonsamt förhindra att ditt hår tar skada som annars är näst intill oundvikligt. Olaplex är ingen trend, det är en hårrevolution!

Olaplex sönderblekt hår

Ett sönderblekt hår har tidigare känts hopplöst att rädda. Kanske har du färgat eller blekt ditt hår och nu har håret förlorat sin naturliga glans eller slutat att växa helt. Detta händer tyvärr när vi utför kemiska behandlingar på vårt hår. Hårets svavelbindningar brister och kan till och med i värsta fall gå av. Nu behöver du inte längre oroa dig. Vid en behandling på salong använder sig frisörerna av Olaplex no 1 som är grunden till hela Olaplexsortimentet. Olaplex no 1 innehåller 100% koncentrerade olaplex molekyler och används endast av professionella frisörer. Produkten används som en intensivbehandling men kan även blandas i färg, blekmedel och permanent för att nå en så skonsam behandling som möjligt. Olaplex no 2 innehåller samma unika innehåll men är något mindre koncentrerad och har en mer krämig konsistents vilket gör den perfekt att applicera efter en behandling.

Tack vare en Olaplex behandling som skyddar och sammankopplar dina hårstrån kan du tryggt bygga upp ditt hår medan du kan fortsätta experimentera med nya färger, blecka, locka, platta och föna utan att oroa dig över att skada håret.

Olaplex sönderblekt hår

 

Vad är svavelbindningar?

Svavelbindningarna i ditt hår är elektriskt laddade atomer som består av en kemisk reaktion mellan väte, kol, syre och kväve. När ditt hår genomgår en kemisk behandling som färgning, blekning, tvätt eller styling så påverkas håret, till och med när vi vistas ute i solen. Bindningarna i dina hårstrån slits, förtunnas och brister tillslut. Resultatet av ett hår med många brustna svavelbindningar blir livlöst, tunt, frissigt och glanslöst. Med hjälp av Olaplex repareras skadade svavelbindningar och återskapar friska nya hårstrån och kan då växa ut starkare och längre.

Olaplex före och efter

Här nedan kan du tydligt se olika exempel på hår som förlorat sin glans. Tricket är att behandla ordentligt från rötterna och skydda håret och sammankoppla svavelbindningarna igen med Olaplex och då återfå hårets naturliga lyster. På efterbilderna syns ett betydligt tjockare, starkare hår med ett livligt och friskare resultat.

 

Olaplex recension

 

’’Jag ääälskar Olaplex! Håret blir verkligen som NYTT efteråt!’’ Friskt och starkt!

- Pernilla Wahlgren

 

’’Inte bara att det gör håret mjukt, återger lyster och tar bort frissigheten så är det även ett grymt redskap för frisören att använda sig vid färgning av håret då denna hjälper processen att inte förstöra håret’’

– Bianca Ingrosso 

Olaplex behandling

 

Boka Olaplexbehandling

För dig som vill behålla hårets kvalitet när du färgar, bleker och permanentar håret är en Olaplexbehandling perfekt.

Hos oss @HARMONIQ.SALONG kan du boka din behandling för endast 249kr som ett tillägg i en annan behandling.

Du kan aven boka den som en enskild behandling för endast 495kr.

Boka din tid hos oss direkt online.


Boka här


Räddar ditt hår från onödigt slitage vid alla typer av kemiska hårbehandlingar på salong” – Olaplex

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan