take over
take over

 

Såhär återfår du lystern i din vintertrötta hy - 5 enkla tips

Att återfå lystern i vintertrött hud är lättare än du tror! I denna artikel hjälper vi dig att trolla fram ett hälsosamt glow i trött och livlös vinterhud. 

Grundarbetet är viktigt

När huden är slät och kan reflektera ljus så får den naturligt mer lyster. Ju äldre huden blir desto mer saktar hudens cellförnyelsen ner, och döda hudceller riskerar att lägga sig som en livlös hinna över huden. Exfolierar du huden regelbundet blir du av med döda hudceller och får ett hälsosamt glow igen.

DERMALOGICA DAILY MICROFOLIANT

Denna produkt är en rengöring med exfolierande egenskaper som aktiveras vid kontakt med vatten. Denna rengöring är väldigt skonsam och kan användas dagligen. Det risbaserade enzympulvret avlägsnar orenheter och döda hudceller samtidigt som den ger omedelbar synlig jämnhet och lyster. 

KÖP NU

EXUVIANCE DAILY RESURFACING PEEL

Exuviance Daily Resurfacing Peel är effektiva peel-pads som ger intensiv exfoliering. 10 % citronsyra ger en antioxidanteffekt, stimulerar kollagenprocessen och jämnar ut ojämn pigmentering för en klarare hudton. Passar alla hudtyper.

KÖP NU

EXUVIANCE DAILY RESURFACING PEEL

Återfuktning och vård

Såhär års finns det ett esse i rockärmen för att boosta huden, och det stavas C-vitamin! Vitamin C boostar hudens egna kollagenproduktion och har en uppklarnande effekt. 

Peter Thomas Roth Potent C Serum

 

L300 VITAMIN C INSTANT GLOW DAY CREAM

Dagkrämen innehåller vitamin C som ger dig en jämnare hudton, stimulerar hudens cellförnyelse samt minskar rynkor och fina linjer. Krämen innehåller också vitamin E som tillsammans med vitamin C skyddar mot fria radikaler. Betain, som finns naturligt i huden, verkar återfuktande.

KÖP NU

   

Peter Thomas Roth
Potent C Serum

För att omedelbart och lång- siktigt förlänga sommarglowet. Innehåller en hög koncentration av C-vitamin/THD Ascorbate som stimulerar kollagenproduk- tionen för fasthet, volym och strålande lyster. Appliceras på rengjord hud, morgon & kväll.

L300 VITAMIN C INSTANT GLOW DAY CREAM 50 ML

Snäll rengöring

Att torka ut huden med aggressiva produkter är ett misstag många gör. En torr hud blir extra livlös - satsa på att hålla huden återfuktad och använd en mild rengöring, antingen en rengöringsmjölk eller en rengöringsolja.  

 

 

ELEMIS PRO COLLAGEN CLEANSING BALM

 

 

ELEMIS PRO COLLAGEN CLEANSING BALM

Denna kraftfulla rengöringsbalm löser upp make-up och dagliga orenheter. Ljuvlig fläder i kombination med ros, mimosa och padina pavonica rengör på djupet, ger näring och smidighet för en strålande hy.

 

KÖP HÄR


Fuska med smink

Utöver att faktiskt boosta huden med vitaminer och fukt kan vilken vintertrött hud som helst se mer välmående ut med en snygg highlighter. Satsa på en highlighter i krämform för att slippa en kakig look om huden är vintertorr. Dessa från Lancome kommer du GARANTERAT att älska!

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan