take over
take over

 

Vill du ha långt hår till sommaren? Gör såhär!

Försöker du spara ut håret men tycker att det inte blir längre? Det finns faktiskt en hel del du kan göra för att hjälpa håret på traven. Spana in våra bästa tips som kommer att få ditt hår att växa i turbofart!

  Såhär får du långt hår:

  1. Var noga med topparna

  2. Mjukgör håret

  3. Boosta kroppen med hårvitaminer

  4. Lägg värmeverktygen på hyllan

  5. Rätt hårborste för rätt hårtyp

  6. Investera i bra schampo & balsam

 1. Var noga med topparna

Olja och inpackning är A och O. Ju mer du vårdar dina toppar, desto längre tid kommer det ta innan topparna slits och du behöver klippa av dem, vilket vore ett steg längre ifrån att vara långhårig till sommaren. Hanterar du ditt hår rätt skulle du kunna skjuta upp nästa frisörbesök i flera veckor, och ju färre frisörbesök du behöver göra - desto fler centimetrar kan du spara på håret! 

Lanza Keratin Healing Oil Hair Treatment

- Ger värmeskydd upp till 260 grader. 
- Reparation av skadat hår
- Stärker och skyddar hårstrukturen inifrån och ut
- Ger håret en strålande glans
- Tillför Keratin till håret

 

KÖP NU

 

 

    OLAPLEX NO 7 BONDING OIL 30 ML

 

 

        KERASTASE SCRUB ENERGISANT PURIFYING DETOX 250 ML

 

 

2. Mjukgör längderna i håret

Kerastase Nutritive Conditioner Lait Vital är en djupverkande hårinpackning som är den bästa lösningen på torra och frissiga hårlängder! Håret blir mjukt, silkeslent och stärker håret genom att bidra med fukt. Vill du ha långt hår är denna produkt en bra kompanjon på vägen!
   

  

 

3. Boosta kroppen med hårvitaminer

Boosta kroppen med vitaminer för att kickstarta hårväxten! Det absolut bästa är såklart att äta en varierad och näringsrik kost. I en redan stressad vardag kan det bli sisådär med just kosten - vi vet! Lider kroppen av vitaminbrist är det organen, och inte håret som prioriteras. Då kan håret bli skörare och hyn torr. 

Sugarbearhair Hair Vitamins är ett veganskt vitamintillskott, framtaget för att stärka din hårkvalitet och ge dig ett friskt och strålande hår! Dessa gummibjörnar hjälper dig att få i dig de vitaminer som kan tänkas saknas i din dagliga kost.

 

KÖP NU 

 

 

     

          SUGARBEARHAIR WOMEN´S MULTIVITAMINS 60 PCS

 

 

 

     LANZA HEALING STRENGTH NEEM PLANT SILK SERUM 100 ML

 

 

4. Lägg värmeverktygen på hyllan 

Vi vet att värme sliter rejält på håret, så för att hålla håret i topptrim rekommenderar vi att lägga värmeverktygen på hyllan medan du gör en hårdsatsning för att spara ut håret. Kan du inte låta bli så använd A L L T I D värmeskydd.

Ida Warg Heat Protecting Spray är en otroligt bra och vårdande spray med färgskydd och Provitamin-B5, speciellt anpassad för styling med värmeverktyg. Sprayen lägger sig som ett skyddande lager på håret och motverkar värmeskador. Sen får du dessutom glänsande hår på köpet!

 
 
 
 
 

 

 

5. Rätt hårborste för rätt hårtyp

Har du koll på vilken typ av hårborste du rekommenderas använda till ditt hår? I den här artikeln går vi igenom vilka olika typer av borstar det finns, och vilka som rekommenderas till varje hårtyp.

Den miljövänliga STYLING.BRUSH är tillverkad av 100 % naturlig bambu. Materialet gör den inte bara vattentät och hållbar utan också lätt, för att motverka överansträngning i hand och handled. Mjuka borst av vildsvin tillsammans med förstärkta joniska borst bidrar till att främja naturliga oljor i hela håret och ger fantastiska resultat för alla hårtyper, utan att skada håret.

 

KÖP NU

 

      

  

KEVIN MURPHY STYLING BRUSH 1 P

 

     

 

LANZA HEALING MOISTURE DUO 1000 ML

 

  

 

 

6. Investera i bra schampo och balsam

En viktig del i att hålla håret i toppskick är att investera i ett bra schampo och balsam.

Denna duo är extremt fuktgivande till torrthår. Verkar reparerande och ger glans, fräschör och lyster. Med hjälp av nanoteknik fördelas fukt som tränger in i hårets inre lager och därefter kapslar in fukten utan att tynga ner håret. Ger ett fullt UV-skydd. 

Tips! 

Avsluta gärna din hårtvätt med att skölja håret med kallt vatten. Det sluter stråna och gör dem mer motståndskraftiga mot slitage. 

 

KÖP NU  

 

 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan