take over
take over

Användarvillkor

HARMONIQ Exclusive

Medlemskap i kundklubb

Bli medlem helt kostnadsfritt. Genom att bli medlem i vår kundklubb på webben får du möjligheter till bättre priser samt att göra personliga hud-, hår- och makeupanalyser utförda av auktoriserade hudterapeuter, frisörer och makeupartister. Som Harmoniq Exclusive medlem får du dessutom speciella erbjudanden, lägre pris och möjlighet att handla dom senaste skönhets-produkterna innan alla andra.

Medlemskapet/kontot är personligt, du får endast registrera ett konto med dina egna uppgifter. 

Analyser

Analysverktyget på harmoniq.se

Vi saluför endast produkter från auktoriserade leverantörer. Hos oss förekommer inga kopior eller importerade produkter. Som ökad trygghet för våra kunder är personalen utbildad på auktoriserade skolor och är experter inom sina områden. Så du kan vara trygg i att vi endast rekommenderar produkter av hög kvalitet från auktoriserade leverantörer och att rekommendatonerna kommer från professionella terapeuter.

Våra terapeuter ger dig en personlig produktrekommendation baserat på dina svar inom 3 vardagar. Vi notifierar dig via epost och du hittar dina svar här på harmoniq.se under dina sidor.

Detta är inget vetenskapligt test. Det finns inga garantier att testet resulterar i en 100% korrekt rekommendation. Svaren baseras på den information som vi erhåller.

Bilderna som laddas upp i analysen kommer enbart att användas för att kunna göra en bättre bedömning och för att kunna ge mer relevanta produktrekomendationer. Bilderna kommer inte under några omständigheter att spridas, bilderna finns endast sparade i analysen.

Personuppgiftshantering

För Harmoniq är det mycket viktigt att du alltid känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. Du ska kunna känna dig säker på att vi har en korrekt och säker hantering och att vi aldrig behandlar dina personuppgifter på ett sätt som vi inte får.

Enligt gällande regler om integritet, får personuppgifter endast behandlas för specifikt angivna syften och om det finns en laglig grund för behandlingen. 

I denna integritetspolicy beskriver vi varför vi behandlar dina personuppgifter, vilka personuppgifter vi behandlar, vilken laglig grund vi stödjer behandlingen på och hur länge uppgifterna sparas. Vi beskriver även hur du kan påverka behandlingen genom att utöva dina rättigheter. Vi ger dig även information om vem hos oss du kan prata med om du har frågor om personuppgiftsbehandling samt vart du ska vända dig om du inte är nöjd med vår hantering. 

Det är viktigt att du tar del av och förstår integritetspolicyn. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

Vilka personuppgifter hanterar vi och vad används uppgifterna till?

De personuppgifter som vi samlar in om dig utgörs av kunduppgifter. Kunduppgifterna följer nedan.

  • Personnummer
  • Namn
  • Adress
  • E-postadress
  • Telefonnummer/Mobiltelefonnummer
  • Dina köp
  • Dina analyser i vårt analysverktyg för makeup, hudvård samt hårvård

För att vi ska få behandla dina personuppgifter, krävs att vi har angivit ett uttryckligt och berättigat syfte med behandlingen. Personuppgifterna får sedan inte behandlas på ett sätt som är oförenligt med det ursprungliga syftet. Utöver detta, måste vi ha stöd i lag, så kallad rättslig grund, för att få behandla personuppgifter.

Utveckling av tjänster

Vi behandlar personuppgifter för att förbättra och utveckla våra erbjudanden till dig och andra kunder samt för att utveckla våra interna processer. I detta syfte kan vi även komma att sammanställa statistik för analysbehov.

Rättslig grund: Berättigat intresse

Våra berättigade intressen för nämnda behandlingar är att vi behöver ha ett systematiskt arbete med att utveckla våra tjänster, produkter, interna processer, system och nät för att långsiktigt kunna tillgodose befintliga kunders och marknadens behov av utveckling.

Webbshoppen

Auktoriserad Återförsäljare

Vi levererar produkter endast från auktoriserade generalagenter i Sverige. Vi erbjuder med andra ord INGA importerade varor och Du kan vara säker på att Du får en ny och fräsch produkt. Kontakta oss gärna för mer information.

Hållbar miljö

Största delen av miljöförstöring inom ehandel är paketering och transport. Vi jobbar med en hållbar miljöutveckling och därför är vår kartong gjord av återvunnet material samt packmaterialet av återvunna kartonger. Detta för att vi ska kunna förändra det vi kan för att bidra till mer hållbar miljö. Vi anser att då packmaterialet och kartongen ändå kommer slängas av konsumenten så gör vi vad vi kan för miljön genom att bara använda oss av återanvänt material och på så sätt blir påfrestningen på miljön mindre.

Trygg E-handel och säkra betalningar

Vi är certifierade av Trygg e-handel. Certifieringen Trygg E-handel visar att certifierade e-handlare står för tydliga, enkla och enhetliga villkor gentemot konsument. E-handlarna arbetar för att utveckla säkra och trygga köp på nätet tillsammans med Svensk Digital Handel. Svensk Digital Handel granskar ansökande nätbutiker och godkänner de som uppfyller Trygg E-handels krav genom att dela ut ett certifikat. Därefter sker löpande kontroller av både villkor och rutiner.

Kortbetalningar på webben sker genom SVEA säker kortbetalning, alla transaktioner är säkra.

Service

Vi levererar produkter endast från auktoriserade generalagenter. Vi erbjuder med andra ord INGA importerade varor och Du kan vara säker på att Du får en ny och fräsch produkt.
Kontakta oss gärna för mer information.

Kundservice: kundservice@harmoniq.se
Vi besvarar Dina frågor angående Ditt köp inom 48 timmar, i annat fall får Du meddelande om fördröjning. Övriga frågor besvarar vi snarast möjligt med ambitionen att Du ska ha ett svar inom 48 timmar. Vi behåller oss rätten att häva köp vid felaktiga uppgifter på hemsidan så som tryck och skrivfel samt slutförsäljning. Skulle en produktinformation vara felaktig har konsument rätt att reklamera varan. Det är det pris och den vara som presenteras i kassan vid köptillfället som gäller, med undantag för om felet är uppenbart.

Hos oss kan Du vara trygg när Du lämnar Dina uppgifter. Vi lämnar ej ut telefonnummer, adresser, e-postadresser eller andra personuppgifter om våra kunder till tredje man för marknadsföringssyfte, statistisk bearbetning eller dylikt.
Kunders personuppgifter behandlas konfidentiellt oavsett om de speciellt har begärt detta eller inte. Vi använder informationen endast för att kunna handlägga kundernas beställningar.

Du är själv ansvarig för att Din reklamation kommer fram till oss. Du väljer själv om du skickar Din produkt som vanligt brev eller som rekommenderad post. Som kund betalar Du själv eventuell returfrakt.

Övrigt

Erbjudanden/priser som gäller på webbshopen gäller endast på webbshopen.

Vi behåller oss rätten att häva köp vid felaktiga uppgifter på hemsidan så som tryck och skrivfel samt slutförsäljning. Skulle en produktinformation vara felaktig har konsument rätt att reklamera varan. Det är det pris och den vara som presenteras i kassan vid köptillfället som gäller, med undantag för om felet är uppenbart.

Harmoniq uppfyller kraven för PCI DSS samt innehar SSL-certifikat. Vi följer personuppgifts lagen (PUL).

Din produkt är tillagd

×
Startsidan