take over
take over

DIESEL SOUND OF THE BRAVE

Diesel Sound of the Brave

Diesel – Only the brave familjen expanderar. Diesel är ett rebelliskt varumärke som gång efter gång överträffar våra förväntningar. Senaste tillskottet i familjen heter Sound of the brave. Denna doft är en shout-out till alla män som har modet att höras för att ta ställning.

TILL LEDAREN SOM AGERAR FÖR FÖRÄNDRING


Den karaktäristiska knutna näven har denna gång tagit en elektriskt blå form. Sound of the Brave är en doft för den inspirerande ledaren som genom sin röst agerar för en förändring. De tre värderingar som speglas i denna doft är en man med självförtroende, styrka och prestation. Den modiga använder sin starka röst för att göra sig hörd vilket i sin tur leder till en förändring. Sound of the Brave Eau de Toilette är precis som ett musikspår, komponerat med precision och lekfullhet. Kompositionen är ett balanserat enastående doftmyskgräs som möts av uppfriskade kryddor och omfamnas av varma bärnstensskogar.

Diesel Sound of the Brave
Den symboliska flaskan av glas har nu tagit en ny ton. En glasflaska formad som en knuten näve förmedlar hela värdegrunden för Brave. Flaskan bär en silverring med en inristning av Diesels logotyp.


"A charismatic, inspiring leader, a pioneer and a hard worker who uses his own voice to take a stand" - Diesel

SKEPTA X DIESEL

Han kommer och greppar tag i micken som han vanligtvis gör. Han hörs klart och tydligt, han är maktfull, men även respektfull. Vem skulle kunna passa bättre som Diesels senaste ambassadör än den ikoniska hip-hop legenden SKEPTA. Brave familjen och SKEPTA har nu sammanstrålat för att förmedla ställningstagande genom rösten.

 

Diesel Sound of the BraveONLY THE BRAVE FAMILY

År 2009 presenterade Diesel deras parfym, Only the Brave. Detta blev inte bara ett startskott för en serie parfymer. Utan detta blev ett startskott för en familj. Brave-familjen kompletterar varandra. Tillsammans bildar dem enorm styrka. Familjen riktar sig till de män som bestämmer sig för att vara hjältar, det är ett helt eget val. Dofterna är framtagna för de som kämpar för sina drömmar, är beslutsamma, lever modigt och aldrig ger upp.  Kompositionerna introducerar en harmoni av orientalisk-träiga noter som lämnar ett starkt intryck. Dofterna kontrasterar sig med varma sensuella noter som sprakar dynamiskt vilket skapar magi. Med andra ord en perfekt kombination av uppfriskande, djupa och sensuella noter.

Diesel Sound of the Brave

 

INGREDIENSER

Sound Of The Brave från Diesel är en träig aromatisk doft för män. Denna doft är ny och lanserades 2021. Toppnoterna är enbär och citrus; hjärtnoten doftmyskgräs; basnoten är varm amber.

Är du redo för att skapa nya dramatiska upplevelser är Sound of the Brave endast ett klick bort.Tips!


Konsten att applicera parfym
För att din parfym ska uppnå maximal effekt finns det några knep som vi på Harmoniq vill dela med oss av till dig. Att bära parfym ska vara roligt och i slutändan det du trivs bäst med men här nedan finner du våra bästa tips.

På kroppen har vi pulspunkter där vår hud är tunnare och vårt varma blod pulserar precis under doftmolekylerna. Dessa är de punkter som din doft träder fram som bäst på. 

Pulspunkter:
Handled
Bakom öron
Halsgropen
Arm och knäveck 
Byst

Att tänka på
- Applicera din parfym på någon utav punkterna ovan där det känns bäst för dig. Ta gärna av smycken då vi vill att doftmolekylerna når din hud och inte missfärgar eller reagerar på metallen. 

- Undvik att gnugga handlederna mot varandra. Detta bryter ner parfymens doftmolekyler och kan förändra doften. 

- Koncentrationsnivån på din parfym! Använder du Eau de Toilette behöver du oftast applicera mer än om du väljer en Eau de Parfum.

- Din egen kroppskemi avgör effekten på din doft. Ha i åtanke att det tar tid för toppnoterna att förklinga och hjärt- och basnoter att nå sitt fulla samspel och harmoni med din hud. Börja försiktigt och känn efter!Din produkt är tillagd

×
Startsidan