take over
take over
Vilken produkt från Olaplex passar mig?
Vilken produkt från Olaplex passar mig?

Vilken produkt från Olaplex passar mig?

Ni är nog många som inte undgått hypen om produkterna från Olaplex. Till en början fanns bara en produkt för hemmabruk från varumärket och idag finns en hel serie. Är du osäker på vilken produkt från Olaplex som passar just ditt hår? I denna artikel guidar vi dig rätt!

 

Olaplex nr. 0 - hårprimer

Denna produkt är en stärkande hårprimer med vattnig konsistens som är det första steget i deras två-stegs behandling tillsammans med nr. 3. Applicera rejält av produkten (håret ska kännas fuktigt!) och låt verka i 10 minuter innan du applicerar nr 3 ovanpå. Låt verka tillsammans i 10 minuter.

Olaplex nr. 3 - intensiv hemmabehandling

Denna goding reparerar och stärker ditt hår inifrån strået - Olaplex absolut populäraste produkt! Den ska appliceras i fuktigt hår (annars funkar inte olaplexmolekylen!) och ska verka i 10 minuter, precis som skrivet ovan. 

Olaplex nr. 4 - Schampo

Nr 4 är ett rengörande (och veganskt!) schampo som gör håret rejält återfuktat. Gnugga schampot mellan handflatorna innan du masserar in det ordentligt i hårbotten. Upprepa ytterligare en gång för bästa resultat.

Olaplex nr. 4P - Silverschampo 

Precis som den vanliga nr. 4 är denna ett rengörande schampo som återfuktar, OCH reducerar gula toner i blont och grått hår. Perfekt för dig som blekt håret! Massera in som vanligt och låt verka 1-3 minuter för att neutralisera toner i håret. Om du har smutsigt hår eller mycket produkter i det, kan du börja med att tvätta håret med No.4 innan för bästa resultat, då får du bort produktrester och orenheter. Avsluta sedan med 4P.

Olaplex nr. 5 - Balsam

Denna produkt är ett fuktigande, stärkande och reparerande balsam som gör underverk! Håret blir följsamt och mjukt, och blir lätt att reda ut. Applicera på längderna efter att du schamponerat, låt verka i 3 minuter och skölj ur. Använder du nr. 4 & nr. 5 ihop får du ett maxat resultat!


Olaplex nr. 6 - Leave in-kräm

En produkt som skyddar mot värmeskador och friss i upp till tre dygn (!!) samtidigt som den gör håret otroligt lent och följsamt. Applicera produkten i handdukstorkat eller i torrt hår. Ta bara en liten mängd och applicera från mitten av längderna och ut mot topparna. 


Olaplex nr. 7 - värmeskyddande olja

En hlgkoncentrerad men fjäderlätt olja som ger håret en magisk glans! Skyddar mot värmeskador upp till 230 grader och stärker håret inifrån och ut. Vänd på flaskan, “knacka” ut några droppar och fördela över håret.
Tips: Prova kombinationen av Olaplex No.6 och No.7 för att ge ditt hår ett magiskt slutresultat, du får ett glansigt, hälsosamt och vackert hår!

 

Olaplex nr. 8 - inpackning

Denna goding ger håret en fuktboost som heter duka på bara 10 minuter! En riktigt effektiv inpackning som reparerar håret på djupet och gör det glänsande och friskt. Applicera i fuktigt hår, från mitten och till topparna och låt verka i 10 minuter. Skölj sedan ur.

Skillnaden på No 8 jämfört med N03, är att No 8 är en hårinpackning medan No.3 är en intensiv hårkur. Av denna anledning fungerar dom utmärkt att använda ihop för maximal styrka och fukt.

 


LOGGA IN FÖR BÄTTRE PRISER
 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan