take over
take over
Academy
Natural
5 "skönhetshacks" du måste sluta med direkt
5 "skönhetshacks" du måste sluta med direkt

9 "skönhetshacks" du måste sluta med direkt

Tandkräm på finnar och kokosolja i ansiktet - vissa skönhetshacks håller sig verkligen vid liv längre än de borde. Vi har samlat de 9 värsta skönhetshacksen du borde sluta med direkt, och såklart vilka produkter du borde använda istället.
   Tandkräm på finnar

 

En gammal huskur är att applicera tandkräm på finnarna för att de ska torka ut och försvinna. Det som händer när man applicerar tandkräm på huden är att den blir irriterad och torr, och börjar klia av mentolen. Resultatet blir en röd och irriterad finne. Skippa tandkrämen och spana in clarifying spot gel från Exuviance istället. En gel framtagen för att effektivt behandla områden med akne och pormaskar. Citronsyra och mandelsyra exfolierar huden och stimulerar cellförnyelsen. Mandelsyra verkar dessutom fettlösande och talgreglerande. Salicylsyra har ytterligare exfolierande effekt på huden. Kombinationen ger en unik sammansättning som effektivt motverkar akne. Passar alla hudtyper.

Exuviance Clarifying Spot Gel 15g

KÖP NU

 


  Hårspray som setting spray 

 

Tanken är ju god, att hårspray får håret att hålla sig på plats och därmed håller smink..NEJ. Hårspray är alldeles för starkt att använda på ansiktets känsliga hud, och resultatet blir Torrhet och irritation. Använd en setting spray anpassad för sitt ändamål - att hålla huden återfuktad och hålla sminket på plats. Här kommer tre favoriter:

 


 

 

Kokosolja i ansiktet

Kokosolja har absolut bra egenskaper, t.ex att. den verkar antiinflammatorisk, är naturlig och giftfri, etc. Det många inte vet är att kokosolja är riktigt duktig på att täppa igen våra porer. Nej, satsa på en bra fuktkräm istället. Det finns många naturliga, prisvärda varianter på marknaden. L300 Fresh Hydration Night Treatment är en kombinerad nattkräm och mask som återfuktar huden på djupet under natten. Förvandlar glåmig och torr hud till en mjuk hud med lyster. Jämnar ut hudtonen och reducerar synliga porer. Innehåller hudens egna fuktbindande ämnen karbamid och mjölksyra som hjälper huden att bibehålla dess rätta fuktbalans. Dermatologiskt testad. Anpassad för normal till kombinerad hud.
 

L300 FRESH HYDRATION NIGHT TREATMENT 60 ML

KÖP NU

 


  Talk/Maizena/potatismjöl som puder 

Talk och mjöl mattar ner huden på ett kick, eftersom det absorberar fukt och olja. Det är såklart också billigare än att puder framtaget för makeup. Däremot finns det några nackdelar, dels att det inte sitter kvar lika bra som ett sminkpuder, men också att det kan ta bort lite för mycket fukt från huden så att man istället blir torr. Här kommer våra favoriter som håller sminket på plats hela dagen (eller natten)!


ISADORA BROW SHAPING GEL 62 DARK BROWN  

 
 
 

 

  

Hårspray på ögonbrynen 

Det här hacket är inte så dumt iallafall, att applicera hårspray på en mascaraborste och borsta in i brynen. Ena nackdelen är att en mascaraborste är ganska mycket större och klumpigare än en borste anpassad för bryn (se bild). Andra nackdelen är att man inte kan få någon färg på den fixeringen. Att fixera brynen med en gel i nära nyans till dina egna bryn får dem att se fylligare ut. 


gratis hudanalys

 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan