take over
take over

 

Björk TÄMJA - lösningen på frissigt hår

Bli av med frisset med nya Björk TÄMJA! Kontrollerar flygiga strån med enkel applicering. Innehåller kokosolja, sheasmör och aminosyror som boostar håret med näring.

 

TÄMJA (20ml)

Tämja hjälper dig att få kontroll på flygiga hårstrån samtidigt som den ger håret näring och styrka. Med en unik sammansättning av kokosolja, sheasmör och aminosyror som tillsammans ger näring, fukt och glans. Tämja är lätt att applicera tack vare sin smarta appliceringsborste och ger en naturlig look som håller hela dagen. Kan med fördel användas även på ögonbrynen. 100% vegansk

 

 

 

Applicering

Applicera i torrt hår på de områden där du vill hålla flygiga hårstrån på plats. 


Historien om Björk


Haircare with a purpose
Sedan starten 2014 har Björk haft ett stort fokus på miljön och hur man kan tillverka bra hårvårdsprodukter med respekt och omsorg för vår jord. De strävar efter att vara ett föredöme i skönhetsbranschen, och lägger stor vikt på att låta sina värderingar genomsyra Björk. .

Björk minskar fattigdom
De jobbar med både Naturskyddsföreningen och Vi-skogen, där de klimatkompenserar för sin miljöpåverkan genom att plantera nya träd för att förbättra klimatet, rädda utsatta arter och hjälpa folk ur fattigdom.  
 

 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan