take over
take over

 

Jane Iredale – Beauty with brilliance

Allt började med en idé om vackert smink som inte bara skulle se fint ut, utan också göra huden bättre och friskare. Målet var att alla skulle kunna använda sig av produkterna, oavsett ålder eller hudtyp. Idén satta sig till grund för det naturliga smink varumärket Jane Iredale Cosmetics som idag finns i 40 länder runt om i världen.

År 1994 skapade Jane Iredale varumärket Jane Iredale Cosmetics. Hennes passion för smink ledde henne till att varumärket som idag är ett av de ledande sminkmärkena baserat på mineralsmink. Allt började med att hon tyckte smink var viktigt för kvinnans välmående och självförtroende. Detta ledde till att hon började skapa professionella sminkprodukter som skulle göra vardagen enklare, samtidigt som det var bra för huden. Jane Iredale Cosmetics var det första varumärket som baserades helt på mineraler och hudvårdande egenskaper för att sminket inte bara skulle göra skillnad på kvinnans välmående, utan även hudens välmående.  

Inspirationen till vårdande och naturligt smink kom från hennes bakgrund. Jane Iredale jobbade länge med skådespelerskor och modeller, vars hud var förstörda på grund av sämre smink. Detta ledde till en vilja att skapa smink som skulle vara vårdande, men samtidigt vacker på huden. Mottot var alltid att produkterna skulle se bra ut på, kännas bra och vara bra för huden samtidigt som det skulle vara lätt att applicera.

”May your day be as flawless as your makeup”- Jane Iredale

Jane Iredale Lip pencil

Denna fantastiska läppenna från Jane Iredale är perfekt för att markera läppkonturer med. Med dess mjuka konsistens blir appliceringen inga problem. Läppennan innehåller naturligt mineralpigment som ger en intensiv och vacker färg till läpparna, samt vårdande oljor och vaxer som hjälper till att mjukgöra läpparna på bästa sätt för ett perfekt resultat utan problem! Använd för att skapa tydligare läppkonturer, färgstarka läppar eller som ett underlag för läppstift eller läppglans.

Tack vare de vårdande ingredienserna, går pennan att använda över hela ansiktet och är perfekt att använda både för läpparna och för ögonen.

Jane Iredale Lip Pencil 1.1g
Natural
Jane Iredale

Lip Pencil 1.1g

fr. 95 kr

En sagolik foundation som är uppbyggt som ett pressat puder. Pudret är mångsidigt och fungerar som foundation lika bra som concealer, solskydd och hudvårdsprodukt som stärker huden. Pudret ger en matt finish och passar perfekt för känslig hud. Innehåller vårdande extrakt från alger som hjälper till att lugna och hindra huden från uttorkning samtidigt som den verkar skyddande. Passar perfekt till personer som har normal till fet hud.

Jane Iredale Purepressed Base Refill 9.9g
Natural
fr. 315 kr

Jane Iredale Smooth Affair är en primer med näringsrikt extrakt som stärker och vårdar huden. Den silkeslena gelformulan jämnar ut hudtonen, minimerar porer och fina linjer i ansiktet samtidigt som huden får mycket fukt och ett hälsosamt lyster. Applicera primern innan din makeup och upplev en makeup som håller hela dagen, felfritt!

Jane Iredale Smooth Affair Facial Primer And Brightener 50 ml
Natural
(Rek. Pris: 565 kr)
396 kr

Alla produkter är fria från artificiella färg- och parfymämnen, kemiska konserveringsmedel och ingredienser som kan leda till allergi eller försämra huden på något sätt. Istället är alla produkter från varumärket fyllda med antioxidanter, vitaminer som granatäpple, pinjebark, grönt te och alger som stärker huden på djupet och skyddar huden mot yttre påverkningar.

Shop the story

Din produkt är tillagd

×
Startsidan