take over
take over

 

Friskare hår med 5 enkla steg

I en tid av ökad förorening, tillfällig hårfärg och säsongsbetonade trendförändringar är det inte konstigt att vårt hår ser ut att bli alltmer skadat. Men oavsett hur tråkigt eller matt ditt hår är har GHD insidertricken som hjälper dig att förvandla dina matta längder till superfriska, glänsande lockar.

   

1. Var extra försiktig med blött hår

Du måste behandla håret försiktigt när det är blött. Vått hår är försvagat vilket gör att det lätt går sönder och skadas av höga temperaturer. Faktum är att hårets denatureringstemperatur sjunker när det är blött, så du måste vara försiktig när du torkar det.
 

 

 

SE ALLT FRÅN GHD

2. Ha rätt temperatur under styling

Vid 185’c infaller ”glass transition phase” och håret, oavsett kvalitet, kan då formas om. Blir det varmare än 230’c förstörs håret, och skadan kan ej repareras. Alla GHD stylingverktyg upprätthåller en kontinuerlig värme på 185°C vilket är den optimala och hälsosammaste temperaturen att styla, utan att kompromissa med hälsan hos ditt hår. Att styla under 185°C tar ofta längre tid för verktyget för att uppnå ett bra resultat, som är mer uttorkande för håret och orsakar ytterligare kluvna toppar

GHD REHAB ADVANCED SPLIT END THERAPY

 

  

3. Använd kur

Ta dig tid att använda en behandling eller mask i ditt hår en gång i veckan för att ge näring och reparera skadade toppar. GHD rehab advanced split end therapy är ett måste för friskt hår eftersom den fyller och binder ihop trasiga hårfibrer för att omedelbart reparera kluvna toppar, samtidigt som den förhindrar framtida skador genom att omge varje stam med en skyddande beläggning.

 


 

4. Skydda håret

Se alltid till att ditt hår är skyddat när du stylar det. GHD värmeskyddsspray ger en osynlig barriär mot vardaglig värmestyling. Spraya denna värmeskyddande spray i torrt hår innan du stylar det och du kommer också att upptäcka att din styling håller längre. Kontinuerlig värmestyling utan skydd kan resultera skador som gör att håret tappar sin glans, känns strävt och i slutändan resulterar i kluvna toppar.

 


GHD PADDLE BRUSH

 

  

5. Massera skalpen

Massera ditt huvud dagligen för att förbättra blodcirkulationen till din hårbotten, för att förbättra din hårhälsa och uppmuntra ditt hår att växa! Utöver detta, använd GHD paddle brush för att borsta håret skonsamt. Paddelborstar är den skonsammaste formen av borste; den rundade änden säkerställer att du inte kan skada hårbotten och de jämnt utspridda plaststråna orsakar mindre slitage vid trassel.

 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan