take over
take over

 

Armani My Way

Giorgio Armani - en designer känd för tidlösa parfymer har nu räddat hösten med sin nya feminina, eleganta blomdoft MY WAY. En doft som representerar den nyfikna, äventyrliga, öppensinnade kvinnan som är redo för nya upptäckter och möten med människor världen över.

My Way Intense - ny för hösten -21

My Way-familjen utökas med en splitterny, blommig doft för kvinnor - My Way Intense. Näsan bakom doften är parfymeraren Carlos Benaim, som vunnit en hel drös priser för sina dofter. Doften kommer att säljas i Sverige inom kort!

Doftnoter

Toppnot: Apelsin

Hjärtnot: Natthyacint

Basnot: Vanilj och cederträ

Armani My Way  Intense

"You have one life, and you got to make your own way" – Adria Arjona, Global Ambassadör för MY WAY

Kampanjvideo 

Denna ikoniska kampanj är regisserad och fotograferad av den spanska duon Hunter och Duetti som har fått följa Adria Arjona runt om i världen där hon har gett sig ut och upplevt, upptäckt och skapat minnen där dom varsamt valt ut exotiska platser för ingredienserna. Kampanjens fokus har varit nytänkande och ansvar. Giorgio Armanis långvariga engagemang för en hållbar värld med noggrant uttänkta detaljer kring parfymen är starten för en ny era.
Hållbart och lyxigt i ett

My Way är en parfym som är skapad för att stanna. Tack vare Giorgio Armanis vision är hans nya parfymflaska helt och hållet återvinningsbar och går även att fylla på. Varje format av My Way, 30, 50 och 90 ml är designad för att du ska kunna öppna och fylla upp din lyxiga parfym hemma utan att förlora en enda droppe. Genom detta smarta koncept sparar du 64% plast, 55% glas, 32% paper och 75% metall. Ett lyxigt och enkelt sätt för dig att bidra till miljön samtidigt som du konsumerar höstens elegantaste parfym på ett smart sätt.

Giorgio Armani My Way

 

Ingredienser

Förutom den vackra, unika förpackningen har Giorgio Armani använt sig av endast hållbara och naturliga ingredienser. Den sprakande orange blomning noten är extraherad och handplockad i Egypten. Parfymens klara, ljusa hjärta består av en stor blombukett av tuberos och jasmine som är odlad nära Mysore, Indien som sedan ramas in av ett pulserande cederträ från Virginia. Basens värme består av vanilj från Madagaskar som odlats genom lokala program som stödjer utsatta samhällen.

Är du redo för att skapa nya betydelsefulla upplevelser är My Way endast ett klick bort.Tips!


Konsten att applicera parfym
För att din parfym ska uppnå maximal effekt finns det några knep som vi på Harmoniq vill dela med oss av till dig. Att bära parfym ska vara roligt och i slutändan det du trivs bäst med men här nedan finner du våra bästa tips.

På kroppen har vi pulspunkter där vår hud är tunnare och vårt varma blod pulserar precis under doftmolekylerna. Dessa är de punkter som din doft träder fram som bäst på. 

Pulspunkter:
Handled
Bakom öron
Halsgropen
Arm och knäveck 
Byst

Att tänka på
- Applicera din parfym på någon utav punkterna ovan där det känns bäst för dig. Ta gärna av smycken då vi vill att doftmolekylerna når din hud och inte missfärgar eller reagerar på metallen. 

- Undvik att gnugga handlederna mot varandra. Detta bryter ner parfymens doftmolekyler och kan förändra doften. 

- Koncentrationsnivån på din parfym! Använder du Eau de Toilette behöver du oftast applicera mer än om du väljer en Eau de Parfum.

- Din egen kroppskemi avgör effekten på din doft. Ha i åtanke att det tar tid för toppnoterna att förklinga och hjärt- och basnoter att nå sitt fulla samspel och harmoni med din hud. Börja försiktigt och känn efter!Din produkt är tillagd

×
Startsidan