take over
take over

 

Giorgio Armani Si

Denna underbara damdoft från Giorgio Armani är romantisk, energisk, ungdomlig och fräsch. Personen som bär denna utstrålar självständighet, lycka, lätthet och livsglädje! Doften har en perfekt
kombination av fruktighet och blommiga noter.

 

Doftnoter Giorgio Armani Si

Toppnoter: Mandarin, päron, svart vinbär, neroli och bergamott

Hjärtnoter: Ros, mango,
jasmin, jordgubbe och devilwood

Basnoter: Träiga noter, bärnsten, vanilj, mysk och patchouli

giorgio armani historia

Giorgio Armani


Giorgio Armani är en av världens mest kända designer och vi har över 70 produkter från hans varumärke, som idag är på toppen av de mest framgångsrika produkter runt om i hela världen.

Giorgio Armani, född 1934, är en italiensk modeskapare som är mest känd för hans klädkollektioner. När han var yngre var han väldigt fascinerad över människokroppen och bestämde sig då för att studera medicin på University of Piacensa men var tvungen att avbryta studierna på grund av kallelser av militären under Andra Världskriget. Men det var också nu som han fick sin första smak på modevärlden då han upptäckte moderika Milan på en semester från hans tjänstgöring.

Han började karriären med att designa skyltfönster och vara fotografassistent, men arbetade sig upp till en herrkläders-inköpare. Mellan år 1960 och 1972 så arbetade han som designer för Nino Cerutti och lanserade sin första kollektion redan år 1975. Mellan år 1975 och 1980 så expanderade märket och han började sälja bland annat accessoarer samt parfymer och skönhetsprodukter genom ett avtal med L'oréal.

Girogio Armani Beauty introducerade Armani for Women för skönhetsmarknaden år 1982 och Armani for Men år 1984 som var grunden för en rad framgångsrika parfymer som fortfarande görs idag.

 

Andra favoriter från Armani

Armani My Way

 

armani my way

My Way är doften av upptäckter och anknytning för en öppensinnad, nyfiken och genuin kvinna redo för nya perspektiv och möten med människor världen över.
 
 

Armani Acqua di Gio

acqua di gio

Acqua Di Gio Pour Homme är en ren och frisk doft av citrus, trä och marina noter. Doften är inspirerad från solen, havet, jorden och vinden. En riktig klassiker som är svår att inte älska! 

Armani Because It's You

GIORGIO ARMANI EMPORIO ARMANI BECAUSE IT´S YOU EDP 30 ML

Denna underbara damdoft från Giorgio Armani är sprudlande, feminin och utsökt! Passar den feminina kvinnan som är charmig, passionerad, instinktiv och sensuell. 


Din produkt är tillagd

×
Startsidan