take over
take over
Giorgio Armani Si
Giorgio Armani Si
Giorgio Armani Si EdP
Premium
Giorgio Armani

Si EdP

fr. 368 kr
Giorgio Armani Si EdP
Premium
Giorgio Armani

Si EdP

fr. 368 kr


GIORGIO ARMANI SI


Denna underbara damdoft från Giorgio Armani är romantisk, energisk, ungdomlig och fräsch!
Personen som bär denna utstrålar självständighet, lycka, lätthet och livsglädje! Doften har en perfekt
kombination av fruktighet och blommiga noter.

Doftnoter Toppnoter: Mandarin, päron, svart vinbär, neroli och bergamott Hjärtnoter: Ros, mango,
jasmin, jordgubbe och devilwood Basnoter: Träiga noter, bärnsten, vanilj, mysk och patchouli

kr

Inga produkter hittades


Giorgio Armani


Giorgio Armani är en av världens mest kända designer och vi har över 70 produkter från hans varumärke, som idag är på toppen av de mest framgångsrika produkter runt om i hela världen.

Giorgio Armani, född 1934, är en italiensk modeskapare som är mest känd för hans klädkollektioner. När han var yngre var han väldigt fascinerad över människokroppen och bestämde sig då för att studera medicin på University of Piacensa men var tvungen att avbryta studierna på grund av kallelser av militären under Andra Världskriget. Men det var också nu som han fick sin första smak på modevärlden då han upptäckte moderika Milan på en semester från hans tjänstgöring.

Han började karriären med att designa skyltfönster och vara fotografassistent, men arbetade sig upp till en herrkläders-inköpare. Mellan år 1960 och 1972 så arbetade han som designer för Nino Cerutti och lanserade sin första kollektion redan år 1975. Mellan år 1975 och 1980 så expanderade märket och han började sälja bland annat accessoarer samt parfymer och skönhetsprodukter genom ett avtal med L'oréal.

Girogio Armani Beauty introducerade Armani for Women för skönhetsmarknaden år 1982 och Armani for Men år 1984 som var grunden för en rad framgångsrika parfymer som fortfarande görs idag.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan