take over
take over

 

Inspiration inför vårens och sommarens fester

Nu är vi riktigt taggade och redo för alla vårens och sommarens festligheter, och vad passar då bättre än en riktigt inspirerande makeup för dessa tillfällen? Vi har frågat Scandinavian Cosmetics makeupartist Robin om trenderna, färgerna och appliceringsteknikerna vi ska satsa på under 2022 – och givetvis har han gjort en komplett makeuplook!

 

BÄSTA BASEN


Vad ska man välja för primer?

Basen ska utstråla hälsosam hud, och man kan med fördel använda hudvårdande makeupprodukter som bidrar till naturlig glow. Testa en primer med persikorosa lyster, denna nyans passar alla och ger en känsla av att lystern kommer inifrån.

Vad för foundation och concealer trendar i vår och sommar?

Lite tunnare och lystergivande som framhäver och för- höjer den egna huden. Men min bästa tips, oavsett vilken foundation och concealer du väljer, är att de ska ha samma egenskaper: är din foundation tunn och skir så bör även din concealer vara det för att skapa en fin balans och harmoni i ansiktet.

Ska man satsa på rouge i sommar?

Absolut, rouge är supertrendigt i år! Välj en persikofärgad eller korallrosa nyans som är ljusreflekterande. Applicera gärna rouget som ögonskugga också för en härlig harmoni i ansiktet.

Hur ska man applicera rouge, bronzer och highlighter?

Rouge, bronzer och highlighter får gärna smälta samman i subtila övergångar för ett mjukare intryck – skippa markerade linjer och skarp contouring!

 

6. Applicera sedan en mörkare, plommonfärgad skugga i yttre ögonvrån för att skapa djup.

7. Lägg en ljus highlightingskugga precis under ögonbrynet, på brynbenet.

8. Applicera en varm, brun skugga längs med undre franslinjen för att rama in ögat.

9. Använd en mörkbrun eyeliner längs med övre ögonfransraden för en mjuk men uttrycksfull blick.

10. Applicera en svart mascara på ögonfransarna. Välj en mascara som ger separerade, flörtiga och långa fransar.

11. Svep en franskam genom ögonfransarna för att ta bort klumpar och separarera fransarna ytterligare.

 

 

INTENSIVA ÖGON

 
Hur skapar man Agnes snygga ögonmakeup? 

1. Använd en brynpenna och fyll i glesa partier i ögonbrynen, tona mycket för ett mjukt resultat. Behöver bångstyriga bryn sättas på plats kan man använda en färgad browgel också.

2.Fransmarkera både övre och undre frans- raden med en mjuk, chokladbrun eyeliner.

3. Applicera en ögonskuggsprimer på ögonlocket för extra intensitet och hållbarhet.
Lägg en korallfärgad, skimrig ögonskugga över hela ögonlocket.

4. Tona sedan in rouge, samma som använts på kinderna, i globlinjen – detta skapar vacker harmoni i ansiktet.

5.Lägg en ljus, pärlemobeige skugga på ögonlockets mitt för att få en iögonfallande 3D-effekt.

KÖP HÄR

doft

 

Det börjar dofta kärlek

 

Både Alla Hjärtans Dag och årets vår- och sommarbröllop närmar sig, och givetvis vill vi förstärka samt föreviga dessa kärleksfulla stunder med passande dofter.

SE ALLT INOM DOFT

VERSACE DYLAN BLUE POUR FEMME PARFUM 50 ML

KÖP HÄR

OSCAR DE LA RENTA bella blanca

Bella Blanca är en lyxig, elegant och feminin doft som har ett härligt romantiskt skimmer över sig, precis som alltid när det gäller Oscar De La Renta. Doften öppnar upp med lätta och friska frukter som sedan övergår till ett feminint hjärta av jasmin och ros. Den sofistikerade och varma basen är av ljuvliga tränoter som speglar den moderna sidan av Oscar De la Renta. Bella Blanca speglar kvinnan, en sällsynt blomma och ett unikt mästerverk.
 
 

 

 

VERSACE dylan blue pour femme

 En kraftfull, unikt fulländad doft för kvinnan med beundransvärt stark karaktär. Doften är lika inbjudande och behaglig som förpackningens kurvor. Flaskans form har inspirerats av en antik amfora som den avbildas i den grek-romerska mytologin. Den djupblå nyansen för tankarna till medelhavets oändliga rikedom. Fruktiga och friska toppnoter från bland annat svarta vinbär och bladmynta möter upp doftens hjärta bestående av noter från frostig persika och jasmin. Den subtila basen med musk och patchouli förstärker doftens sensualitet.

OSCAR DE LA RENTA Bella Blanca

KÖP HÄR

CLEAN CLASSIC SKIN EDP 60 ML

Clean Skin EdP är en otrolig fräsch och sensuell doft som fångar den oemotståndliga doften av ren, naken och solvarm hud. Har en blommig ton som väcker sinnena till liv. Perfekta parfymen för dig som gillar fräscha och blommiga dofter.

KÖP HÄR

ELIE SAAB LE PARFUM EDP 90 ML

Ultrafeminin damdoft som består av bland annat frisk apelsinblomma, jasmin, ros och träslag. Elie Saab har en tendens att få varje kvinna att känna sig speciell och vacker, som en drottning, Elie Saab Le Parfume är inget undantag. Strålande, beroendeframkallande och utsökt.

KÖP HÄR
Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan