take over
take over

 

ÅRETS GÈNIFIQUE NYHET

Lancôme - ett av dem världsledande skönhetsföretag som bara blir större för var dag som går. Kombinationen av skönhet och vetenskap sedan har 1935 tagit världen med storm. Målet var att sprida en bit av Frankrikes själ globalt. Lancôme blev omedelbart ett trendigt skönhetsmärke. Dem förstår att det inte går att skapa en produktserie som passar alla, därav deras flertal fantastiska serier som är anpassad efter olika hudtyper.

 

GÉNIFIQUE GER DIN HY ETT GLOW

Génifique innehåller en samling hudvårdsprodukter vitaliserar din hy och ger dig ett lyster. Produkterna är framtagna för att komplettera varandra och tillsammans arbetar dem för att släta ut, fasta och fylla ansiktskonturerna, samtidigt som de infusar huden med strålande glow.

 

 

 

Génifiqueserien har en hel del wow-produkter, nedan listar vi några av våra absoluta favoriter.

 

GENIFIQUE SENSITIVE SERUM

 

 
Äntligen! En ny uppdaterad formula. Fortfarande samma fantastiska lätt applicerade produkt.  Génifique Sensitive Serum passar känslig hud. Den är Lugnande, motverkar rödhet, porer och
ojämnheter. Passar givetvis alla hudtyper, men främst passad för känslig hud.
Berikad med 7 pre och probiotiska extrakter:
skyddar och stärker hudens mikrobiom
Ferulinsyra och vitamin E – antioxidanter.   

 

 Lancome Genifique

 

                LANCOME ADVANCED GENIFIQUE DAY CREAM

 

 

 

En dagkräm som startar din resa mot en yngre hud. Denna ansiktskräm är en fuktgivande dagkräm som främjar ett mer ungdomligt utseende. Lämnar huden återfuktad med en hälsosam lyster. Den passar alla hudtyper och innehåller aktiva ingredienser som arbetar mot ålderstecken.

 

 

 

 

ADVANCED GENIFIQUE SERUM

 

 

Det föryngrade serumet minimerar uppkomsten av fina linjer samtidigt som det ökar elasticiteten för en jämn och smidig hud med återställd vitalitet. Den innovativa pimpetten fungerar spillfritt och är enkel att använda. Formeln är snabbabsorberande cocktail av antioxidanter och natriumhyaluronat som bidrar till en jämnare hudton och återfuktar hela ditt ansikte.  

 

 MARC JACOBS DAISY EAU SO FRESH EDT 20 ML

 

Lancome Genifique

 

LANCOME ADVANCED GENIFIQUE YEUX LIGHT PEARL MELTING 360 EYE MASK

MARC JACOBS DAISY LOVE EDT 100 ML

 

 

Nya Lancôme Advanced Génifique 360° Hydrogel Eye Mask innehåller samma mängd av bifidus-extrakt som i en halv flaska Lancôme Advance Génifique Yeux Light-Pearl™. En innovativ 360° smältande hydrogel-textur, som ger ögonområdet ett vaket uttryck. Passar alla hudtyper.

 

 

 

LANCOME ADVANCED GENIFIQUE LIGHT PEARL EYE AND LASH SERUM

 

 

Föroreningar, trötthet och yttre påverkan kan leda till uppkomst av för tidiga ålderstecken. Ögonfransarna kan försvagas med tiden. Lösningen? Lancômes avancerade formula för ögon & fransar (rik på probiotiska fraktioner) är utvecklad med en 360° massageapplikator. Dokumenterad effekt: Produkten minskar synligheten av påsar under ögonen, mörka ringar och rynkor samt gör fransarna starkare. Resultaten är spektakulära: Ögonen ser större, klarare och synligt yngre ut.

 

 

  MARC JACOBS DAISY EAU SO FRESH EDT 20 ML

 

 

LÅT VÅRA HUDTERAPEUTER ANALYSERA DIN HUDTYP MED VÅRT SMARTA OCH ENKLA ANALYSVERKTYG

Hjälp oss att hjälpa dig! Huden är kroppens största organ och vi vet vilken faktadjungel den kan vara. Gör vår kostnadsfria hudanalys så ger någon av våra professionella hudterapeuter dig en personlig rekommendation. Du väljer själv vilka produkter du vill få rekommenderade, svarar på några korta personliga frågor om dig och inom vilket prisspann du tänkt dig, så sköter vi resten. Skicka gärna med några osminkade bilder på din hud för att ge våra hudterapeuter bästa förutsättningar för att hitta dina nya favoritprodukter.

                                                                 GÖR vår hudanalys HÄR

 

 Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan