take over
take over

 

Makeupartist Robin Werner om vinterns sminktrender

Många kan relatera till att aldrig förr varit så bekantade med sitt land, nära sevärdheter, natur och sitt hem. Vi har hittat ett lugn i att inte behöva resa för att få en avkopplande semester. Istället glädjer vi oss åt det vi har nära, som exempelvis en trädgård, en stadsdel eller en skog i grannbyn. I detta finns såklart även en stor längtan efter större sammankomster som festival, kultur och cityliv. Med slitstarka material som klarar en runda i naturen, smyckar vi med accessoarer som inte använts på över ett år och går självsäkert in i en jordnära men färgstark höst.

 

FACE


I höst har vi lärt oss av bl.a. digitala möten och mycket tv- och skärmtid, vad som kan vara smickrande som underlag. Ett hälsosamt glow är fortfarande ett mål för många, men den matta trenden tar över mer och mer. Utan för mycket puder och torr textur kommer en sammetsmatt bas att dominera i höst. För att uppnå en frisk finish så addera bronzer, rouge och highlighter i ljusreflekterande former.

 

 

SE ALL ANSIKTSMAKEUP 

sminktrendermatte loose powder

Fixerande löspuder som ger en lätt, matt finish. Fixerar makeupen. Gör huden matt och jämn.
Lätt och luftig konsistens, låter huden andas med en naturlig/lätt täckning.

KÖP HÄR

compact powder

Närande puder som ger en matt, jämn finish. Jämnar ut, kontrollerar glans och gör huden matt.
Täpper ej till porer, låter huden andas med justerbar täckning.

KÖP HÄR


eyes & brows

 

Eyes & Brows

Höstens ögonmakeuptrender känns både kryddstarka och uttrycksfulla, men samtidigt jordnära. Trenden med lekfull ögonmakeup fortsätter och festivallängtan kanske förstärks ännu mer. Magenta, fuchsia, rostbrunt och plommon står främst i ledet. Matt som skimrigt.

SE ALL ÖGONMAKEUP

CLARINS OMBRE 4 COULEUR FLAME GRADATION 03 4G

Palett med ögonskuggor i fyra intensiva nyanser med olika texturer och finish: matt, satin, skimmer och glitter. Skuggorna är superenkla att använda och variera look med. 

KÖP HÄR

SHISEIDO SHIMMERING CREAM EYE 6 ML VI730 GARNET

Produkten kladdar inte och lämnar heller inga klumpar. Den ger en jämn och fin yta samtidigt som den verkar återfuktande. Håller i 16 timmar.

KÖP HÄR


 

Lips

Vinylblanka läppar eller klassiskt krämigt läppstift är det som framträder mest i höst. Nyanser i bäriga mörka färger, men också kalla nude-nyanser som toppas med ett gloss för en hälsosam look.

 

SE ALLT FÖR LÄPPAR

CLARINS JOLI ROUGE 3.5G 738 ROYAL PLUM

 Återfuktar och vårdar läpparna på djupet för att förhindra att de blir torra och frasiga. För de perfekta, mjuka och färgstarka läpparna som håller sig lika fint hela dagen.

KÖP HÄR

SENSAI TOTAL LIP GLOSS 4.5 ML

Den rika och flytande texturen är lättapplicerad och ger fylligare läppar med en glans i rosa ton och svagt skimmer. Formulan är baserad på TOTAL LIP TREATMENT.

KÖP HÄR
Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan