take over
take over
Academy
Natural
Våra bästa budgettips - billiga parfymer som doftar magiskt!
Våra bästa budgettips - billiga parfymer som doftar magiskt!

Våra bästa budgettips - billiga parfymer som doftar magiskt!

Knapert i plånboken men ändå sugen på en ny doft? Inga problem alls! Vi listar våra bästa budgettips inom doft, som luktar magiskt!

Britney Spears Fantasy Intimate Edition

 

Doftnoter

Topp: violblad, citron
Hjärta: liljekonvalj, jasmin
Bas: farinsocker, mysk

Britney Spears Fantasy Intimate Edition lanserades i juni år 2015 och är en efterträdare till den berömda Fantasy-doften. Det är en spännande doft som uppmuntrar kvinnor till att fira sin skönhet och uppfylla sina fantasier.

Beyoncé Heat

 

Doftnoter

Topp: Orkidé, magnolia, persika och neroli

Hjärta: Makron, mandel, kaprifol och mysk

Bas: Bärnsten, tonkaböna och sequoiaträ

Hur coolt skulle det inte vara att bära en doft som queen B varit med och skapat? Världsberömda artisten Beyonce har lanserat flera damdofter som passar yngre kvinnor i tonåren. Heat EdP är den första doften som lanserades år 2010. Eldig och sexig doft, precis som Beyonce själv. 

’’Detta är min första parfym och jag vill vara säker på att jag kommer att älska den för alltid!’’ - Beyonce
 

Naomi Campbell Here To Stay 

 

Doftnoter

Topp: Hallon, svartvinbär
Hjärta: Sambac jasmin, ros
Bas: Vanilj, mysk

“Models of colour are not a trend, we’re HERE TO STAY.”

Detta citat var inspirationen till Here To Stay och samtidigt ett budskap till alla kvinnor i världen: var sann mot dig själv, tappa aldrig tron på dig själv och kämpa alltid för dig själv. Here To Stay är en doft med ett strålande blommigt hjärta med fruktiga inslag. Ett sprudlande första intryck med saftiga hallon och oemotståndligt svartvinbär smälter sedan samman i hjärtat, med noter av ros och sambac jasmin. Doften avslutar i en oförglömlig bas omsluten av fylliga och sensuella noter av vanilj och mysk. Den perfekta parfymen för alla starka och självsäkra kvinnor ute i världen.

Clean Classic Flower Fresh 

 

Doftnoter

Topp: Mousserande bergamott, citronskal, luftackord.
Hjärta: Näckros, gardenia, jasmin.
Bas: Vit ambra, mysk, kashmirträ.

Classic Flower Fresh är som den vackraste sommardag med klarblå himmel, solen som värmer och lätta vindar som dansar över huden. Doften är behaglig och associerar till ljuvliga blommor.

Rihanna RiRi

 

Doftnoter

Toppnot: Mandarin, passionsfrukt, rom
Hjärtnot: Freesia, jasmin, kaprifol
Basnot: Indonesisk sandelträ, mysk, vanilj

RiRi, som också är Rihannas smeknamn, är en feminin och flirtig doft, som sätter hennes livfulla personlighet i ett helt nytt ljus. Den har inspirerats av Rihannas strävan efter att alltid vara sig själv, och har en fräsch, intensiv doft med en lekfull twist.


Tips!


Konsten att applicera parfym
För att din parfym ska uppnå maximal effekt finns det några knep som vi på Harmoniq vill dela med oss av till dig. Att bära parfym ska vara roligt och i slutändan det du trivs bäst med men här nedan finner du våra bästa tips.

På kroppen har vi pulspunkter där vår hud är tunnare och vårt varma blod pulserar precis under doftmolekylerna. Dessa är de punkter som din doft träder fram som bäst på. 

Pulspunkter:
Handled
Bakom öron
Halsgropen
Arm och knäveck 
Byst

Att tänka på
- Applicera din parfym på någon utav punkterna ovan där det känns bäst för dig. Ta gärna av smycken då vi vill att doftmolekylerna når din hud och inte missfärgar eller reagerar på metallen. 

- Undvik att gnugga handlederna mot varandra. Detta bryter ner parfymens doftmolekyler och kan förändra doften. 

- Koncentrationsnivån på din parfym! Använder du Eau de Toilette behöver du oftast applicera mer än om du väljer en Eau de Parfum.

- Din egen kroppskemi avgör effekten på din doft. Ha i åtanke att det tar tid för toppnoterna att förklinga och hjärt- och basnoter att nå sitt fulla samspel och harmoni med din hud. Börja försiktigt och känn efter!

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan