take over
take over

 

Allt du behöver veta om Hårologi - frågor och svar

Vi djupdyker i det svenska succémärket Hårologi - varumärket som bygger på läran om håret. Med hjälp av deras analysapparat får du veta hur ditt hår mår - och vad det behöver. Men hur går analysen till och hur länge måste jag använda rätt produkter för att se resultat? Om det och mycket mer i den här artikeln! 

Köp hårtestet här

 

 

Vad analyseras i testet?

Den här fantastiska maskinen mäter styrkan (tjockleken på håret), sträckbarheten (elasticiteten) samt om håret har för mycket fukt (hydrofil) eller för lite fukt (hydrofob). Med den informationen och en kontroll av hårbotten kan man få en uppfattning av håret för att sedan välja rätt produkter och tillsatser för att förbättra kvaliteten. Helt magiskt tycker vi!

Hur går testet till?

I butik och salong - Vi klipper ett hårstrå och för in det i maskinen. Därefter gör maskinen sina analyser och presenterar det i displayen tillsammans med rekommendation på tillsatser och produkter. Då kan vi enkelt blanda specialanpassad hårvård just för dig. Så om du går förbi vår Västerås-butik eller ska besöka vår salong, gör ett hårtest!

Online - Nu kan du också köpa ett kit för håranalys på vår hemsida. Vi skickar då hem ett hårtest som innehåller ett frågeformulär och svarsbrev så att du kan skicka tillbaka testet till oss. Du klipper 2-3 hårstrån och besvarar frågorna i formuläret för att sedan få ett svarsresultat när vi analyserat dina hårstrån.

Köp hårtestet här

När får man svar på analysen?

Svaret kommer snabbt, inom en minut efter att vi klippt ett hårstrå. Har du beställt testet online så kan det ta några arbetsdagar från att vi fått in testet tills att du får ett svarsresultat på din mail. Vi lovar att vi snabbar oss <3 

Hur säkert är provsvaret?

Svaret är otroligt säkert på hårstrået som vi har testat. Sen kan det såklart variera mellan olika strån beroende på om du klipper från underhåret eller överhåret (som oftast är mer utsatt) men man drar slutsats att det gäller generellt. Vi rekommenderar att du klipper hårstrån från överhåret, eftersom den delen av håret ofta behöver mer hårvård.

 

Måste man använda alla produkter som rekommenderas?

Man väljer själv vilka produkter man vill köpa, men för att få bästa resultat är det såklart bäst att använda de produkter som rekommenderas för just ditt hår. Ännu bättre är att investera i Hårologis hårvårdsprodukter som vi kan, med hjälp av olika tillsatser, blanda utifrån ditt unika svarsresultat!

Vad skiljer Hårologi mot andra märken som bygger upp håret?

Det som skiljer Hårologi mot andra märken är att vi för första gången kan se precis vad håret behöver. En annan sak som skiljer sig är att Hårologi har 13 tillsatser och serum som vi kan blanda för att få bättre och snabbare resultat på håret. En sista viktig sak är att samtliga av Hårologis produkter har sitt pH värde utskrivet på produkten, vilket gör att vi har full info för att välja rätt produkt för ditt hårproblem.

Hur fort märker jag skillnad när jag använt produkterna?

Man märker redan vid första användningen att håret känns friskare och hårbotten känns renare. Du som behöver tvätta håret titt som tätt, kommer förmodligen märka redan direkt att ditt hår inte blir fett lika snabbt. Ditt hår kommer med tiden bli ännu bättre inifrån och ut!

Innehåller produkterna parabener, sulfater eller silikoner?

Alla deras produkter är fria från parabener. Det finns sulfatfria schampon att tillgå, detta är främst för dem som tvättar håret ofta eller de som har en torr hårbotten. Ett fåtal produkter i stylingserien innehåller silikoner.

Är produkterna veganska?

Majoriteten av deras produkter är veganska. All info finns på varje produkt.

 

Kan jag göra något mer för att boosta håret utöver de produkter som rekommenderas i analysen?

Hårologi har några noga utvalda kosttillskott i sitt sortiment. Det är för att ett välmående hår inte bara behöver rätt vård utifrån - det är minst lika viktigt att ta hand om håret inifrån. 

 

Vi älskar Hårologi!

 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan