JUST NU! MASSOR AV VAROR TILL FANTASTISKA PRISER  LÄS MER

Få en perfekt bränna med spraytan från Bronza

Vill du vara härligt solkysst året om och är trött på att vara fläckig efter brun utan sol? Då ska du göra en spraytan på vår fina salong! Vi jobbar med de absolut bästa spraytan-produkterna på marknaden - de är doftfria och tillverkade av naturliga ingredienser - och du får en jämn och snygg färg som håller länge. I den här artikeln berättar vi allt du behöver veta om vår fantastiska spraytan från Bronza!

Besök vår TikTok för mer tips på hur du löser dina skönhetsproblem!

Till TikTok

 

Om spraytan med bronza

 Med en spraytan får du en perfekt bränna på nolltid! Vi utför spraytan med produkter från Bronza - de absolut bästa produkterna på marknaden. Färgerna är doftfria och tillverkade av naturliga ingredienser. Vår personal är certifierade inom spraytan - så du är i helt trygga händer! 

 

Fördelar med spraytan

 

  • Jämn bränna utan fläckar

  • Luktar inte

  • Snabbtorkande

  • Inga skadliga UV-strålar

  • Du väljer nyans själv

  • Håller upp till två veckor

Förberedelser innan spraytan

Om du vill vaxa eller raka dig innan spraytan rekommenderar vi dig att göra det senast 48h innan spraytan. Det är för att porerna ska hinna stänga sig så att de inte drar åt sig extra färg. Skrubba och återfukta din hud 24h innan för att färgen ska fästa och avta jämnare. Var gärna noga med att återfukta torra partier, som armbågar, anklar och knän. När det är dags för din spraytan ska du ha ren hud utan smink och deodorant. 

Eftervård

Efter din behandling är det bra att bära mörka, löst sittande kläder och skor för att undvika att få märken. Överskottsfärgen kan lämna fläckar på kläderna, men det går bort i tvätten så du kan vara helt lugn! Eftersom spraytanvätskan är snabbtorkande och snabbverkande kan du duscha av dig överflödsfärgen redan efter 1-6 timmar. Så smidigt! Det vanligaste är att vänta ca 5 timmar för att få mycket färg med ett naturligt resultat. Låt inte produkten sitta längre än 6 timmar, då kan färgen överutvecklas och krackelera på huden. När du duschar försvinner överskottsfärgen samtidigt som pigmenten som är kvar djupnar timmarna efteråt. Använd helst ingen duschtvål, schampoo eller peeling under de första 24 timmarna efteråt. Försök att inte gnugga eller skrubba huden efter dusch - klappa istället huden torr. Däremot är det toppenbra att återfukta huden med hudkräm varje dag för att din snygga bränna ska hålla så länge som möjligt.

 

Lästips: