take over
take over

 

Julklapp 2022 - Det här önskar sig mammorna i julklapp

En julklapp till mamma är inte alltid det lättaste att hitta. Vi vet, de önskar sig oftast "snälla barn" eller någon annan icke-present som inte går att ge. I den här artikeln delar vi med oss av våra absolut bästa tips för att du ska kunna hitta en personlig och riktigt uppskattad julklapp att ge bort!

Hur hittar man den perfekta julklappen?

Att hitta en julklapp till någon som tycker om skönhet kan vara riktigt svårt - speciellt om du inte är en skönhetsfantast själv. Vårt första tips är att identifiera mottagarens personlighet. För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi delat in personligheter i fem kategorier - den sofistikerade, sportfantasten, trendspanaren, och den klassiska personen. HÄR kan du läsa mer!  
Skönhetsprodukter för de olika personligheterna
Den sofistikerade mamman 

Den sofistikerade mamman tycker om lyxiga produkter. Hon får hellre en riktigt bra produkt istället för flera, billigare produkter. För att hitta en julklapp till henne rekommenderar vi dig att höra dig för vad hon använder för märken - och satsa på en produkt från samma märke. Var inte för utsvävande med färger, hon har förmodligen redan sina favoriter och håller sig till dem.

Våra bästa julklappar till den sofistikerade mamman

Nedan hittar du de perfekta julklapparna för den sofistikerade mamman

För den sofistikerade

Den sportiga mamman

Den sportiga mamman värdesätter komfort, bekvämlighet och har ett aktivt liv är det viktigt att julklappen är anpassad till det. Hon lägger förmodligen inte alltför mycket tid på att göra sig i ordning - så vad sägs om vårdande hårvårdsprodukter eller ett kit med friska, lättsamma parfymer? Återfuktande ansiktsvård  är också ett riktigt hett tips - perfekt att slänga ner i gymväskan!

Våra bästa julklappar till den sportiga mamman

Nedan hittar du de perfekta julklapparna för den sportiga mamman

FÖR DEN SPORTIGA

Den trendiga mamman

Eftersom den trendmedvetna är väldigt påläst och medveten kan det vara lite klurigt att hitta den perfekta julklappen. Sminktrender kommer och går hela tiden - det är alltifrån olika nyanser på ögonskugga, floating lashes och hur mycket eller lite highlighter man ska ha.  Vårt bästa tips att satsa på en bästsäljande produkt som många älskar. Vi har såklart mer än ett dussin som många köper om och om igen.

Våra bästa julklappar för den trendmedvetna mamman

Nedan hittar du de perfekta julklapparna för den trendiga mamman

FÖR DEN TRENDIGA

Den klassiska mamman

Eftersom den klassiska mamman föredrar saker och ting som de alltid varit är det bra att försöka ta reda på vilka produkter hon föredrar - och sedan köpa en till som hon kan använda när produkten i sminkväskan använts upp. Perfekt att ha en ny, likadan på lager! Ett annat tips är att köpa en produkt från ett välkänt märke som funnits i decennier - hon skippar helst det nykomna märket det snackas om bland kidsen.

Våra bästa julklappar för den klassiska mamman

Nedan hittar du de perfekta julklapparna för den klassiska mamman

FÖR DEN KLASSISKA
Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan