take over
take over

 

 

Så bättrar du på hårfärgen utan att behöva gå till frisören

Vill du bättra på hårfärgen utan att behöva gå till frisören? Något många inte tänker på är att du faktiskt kan göra mycket med nyansen med hjälp av färginpackningar. I den här artikeln berättar vi ALLT du behöver veta om färginpackningar.


 

Håll dig till små förändringar

 

En färginpackning är en vårdande inpackning som arbetar effektivt för att bibehålla din färgade hårfärg vacker längre. Detta är inte permanent färg, utan försvinner efter 4-10 tvättar om du inte använder den regelbundet. Om du färgat håret askblont så kan du använda en färginpackning i samma nyans för att underhålla färgen och nyansen under en längre period. En färginpackning lämpar sig även för dig som vill ändra nyans till din egen hårfärg eller få en uppfräschande look i håret.

För att få bort oönskade gula toner i ett blont hår kan du använda en färginpackning med komplementfärg till gul, det vill säga violett. Den violetta färginpackningen neutraliserar tonerna och ger dig en kall nyans i ditt blonda hår.


Gör såhär:


Använd dig av de tillhörande plasthandskarna för att slippa färg på händerna.
1. Tvätta håret med schampo och applicera inpackningen i handdukstorkar hår. Vill du ha maximal effekt kan du applicera i torrt hår, men håll koll, torrt hår kan suga åt sig rejält.

2. Strunta i den rekommenderade verkningstiden och håll koll på nyansen istället. 2-10 minuter brukar sällan räcka, och eftersom inpackningen är vårdande brukar jag låta den sitta i upp till en timme ibland.

3. Skölj ur inpackningen och avsluta med balsam.
Våra bästasäljande färginpackningar

 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan