DAGENS JULDEAL! Upptäck nya deals! LÄS MER

Få en naturlig clean girl-makeup look med budgetsmink från Catrice

En naturlig sminkning, som clean girl-looken, handlar om lätta produkter som ger glow, glow, glow. Du behöver inte heller ha varken perfekt hy eller en fet plånbok för att uppnå den! Med catrice får du helt amazing bra produkter, för ofattbart låga priser.

SE DENNA SMINKNING PÅ TIKTOK!

Till TikTok

Några favoritprodukter från Catrice

Catrice har ett otroligt stort soriment av smink, och hela tiden tillkommer det nya spännande nyheter från sminkmärket. Catrice har mängder av smink som vi skulle vilja sätta på topplistan, deras ögonskuggor är till exempel helt otroligt pigmenterade och slår många andra (dyrare) märken. Men för just clean girl-looken har vi valt att fokusera på några basprodukter som vi tror att du kommer älska men givetvis berättar vi vilka produkter som använts till hela sminkningen! Produkterna vi valt att lyfta ger otrolig lyster, är pigmenterade, ger naturliga resultat och dessutom lättarbetade vilket ger ett stort plus i kanten.

Glow i makeup

Grunden i Clean Girl-makeup looken är glow! Så i basprodukterna är det precis det du ska tänka på. Glow och lyster i smink har en förmåga att radera ojämnheter samtidigt som det piggar upp ansiktet och gör att din hud ser naturligt hälsosam ut. Därför har vi valt att lägga fokus på några produkter som ger lyster och framhäver din naturliga beauty.

Före

Efter

Steg 1: Catrice Soft Glam Filter Fluid

CATRICE Soft Glam Filter Fluid erbjuder en mjukt upplysande effekt som förvandlar din hud med en "soft glam filter"-look, skapande en mjukt fokuserad och perfekt strålande hy. Denna mångsidiga produkt fungerar på flera sätt: använd den ensam, som bas under makeup, över ditt smink eller för att skapa specifika ljuspunkter. Vi valde att använda den under en foundation. Dessutom är formulan berikad med E-vitamin och squalane, vilket ger näring och återfuktning till din hud.

Komplettera basen innan nästa steg

I vår sminkning använde vi dessa för att komplettera basen och slippa se ut som ett spöke. Vi kompletterade alltså basen med Nude Drop Tinted Serum Foundation, concealern Liquid Camouflage High Coverage och adderade lite färg till kinderna med Cheek Flirt Face Stick. Allt i krämform!

Steg 2: Catrice Melted Sun Cream Bronzer

CATRICE Melted Sun Cream Bronzer erbjuder en solbränd effekt på huden. Denna bronzer är enkel att använda och smidig att blanda ut. Dess mjuka, krämiga textur som kan byggas upp i täckning, integreras sömlöst med huden, lämnande en jämn yta samtidigt som huden ser lystrig och hälsosam ut utan att vara glittrig.

Steg 3: Catrice All Over Glow Tint

Vare sig det appliceras på kinder, ögon eller läppar, levererar All Over Glow Tint en omedelbar skimrande effekt. Dess innehåll av vitamin C, niacinamider, squalane och panthenol bidrar till en strålande hud och ger en fin lyster till kinderna, ögonen och läpparna. Tid för lite glans!

Steg 4: Catrice More Than Glow Highlighter

Det perfekta sättet att få rejält med lyster, är att sätta en puderhighlight som denna uppepå din krämhighlight. Denna veganska highlighter har en exceptionellt mjuk och silkeslen struktur, vilket säkerställer en optimal glöd. Dess intensiva metalliska skimmer tonar in mjukt i huden, framhävande dess naturliga skönhet.

Steg 5: Prime And Fine Multitalent Fixing Spray

Catrice Prime And Fine Multitalent Fixing Spray – den mångsidiga sminkperfektioneraren. Denna lättviktiga, snabbtorkande och genomskinliga spray tjänar flera funktioner: använd den som en primer innan du applicerar smink, för att sätta sminket på plats, eller som en uppfriskande känsla för huden. Den säkerställer en beständig och felfri look.

Lästips: