take over
take over
Academy
16 black week deals för henne att fynda redan nu
16 black week deals för henne att fynda redan nu

16 black week deals för henne att fynda redan nu

Vi känner oss på extra bra humör nu när första snön har fallit och vet att många av er är riktigt shoppingsugna när black friday är på ingång. Oss behöver ni inte vänta på - vi släpper vi våra black week deals redan NU! Vi har satt ihop paket av våra bäst säljande produkter, för att bara det bästa är bra nog för dig. Till dig själv eller kanske en julklapp till någon du håller kär?

 

  

BJÖRK STYLINGPAKET

Ett stylingpaket med hårkräm och hårspray från Björk för den optimala finishen.

Tämja 20 ml
Tämja hjälper dig att få kontroll på flygiga hårstrån samtidig som den ger håret näring och styrka. Med en unik sammansättning av kokosolja, sheasmör och aminosyror som tillsammans ger näring, fukt och glans.

Spraya Lagom 300 ml
En torr hårspray för dig som önskar en lättare finish. Passar alla hårtyper och är perfekt till uppsättningar. Skaka och spraya efter behag. Lätt att borsta ur, färgbevarande och 100% vegansk.

BJÖRK STYLINGPAKET 320 ML

KÖP NU

 


  

BJÖRK FUKTPAKET

Ett fuktgivande och utredande paket med schampo och balsam från Björks serie Fukt.

Fukt schampo 300 ml
Schampo med en näringsrik formula. Björkextrakt och arganolja förbättrar hårets kvalité samt ger en silkeslen känsla. Rensar skonsamt bort smuts och rester från styling och lämnar håret mjukt och lätt. Färgbevarande, sulfat- och parabenfri formula.

Fukt balsam 250 ml
Balsam som tillför fukt och näring. Björkextrakt och arganolja förbättrar hårets kvalité, ger en mjukt och silkeslen känsla samt har en lugnande effekt på hårbotten. Färgbevarande, sulfat- och parabenfri formula.  

 


 BJÖRK REPAIRPAKET

 

Ett reparerande paket med schampo och balsam för blekt, skadat och torrt hår från Björks serie Laga.

Laga schampo 300 ml
Perfekt för blekt, skadat och torrt hår. Återfuktar, bygger upp och stärker hårets struktur med reparerande alg- och björkextrakt som tillsammans samverkar för att återfå hårets naturliga styrka, motverka frizz, statisk elektricitet samt tillför glans och har en lugnande effekt på hårbotten. Färgbevarande, sulfat- och parabenfri formula.

Laga balsam 250 ml
Vårt mest utredande balsam som stärker hårets struktur, tillför näring och ger fukt. Reparerande alg- och björkextrakt, som tillsammans samverkar för att återfå hårets naturliga styrka, motverkar frizz, statisk elektricitet, tillför glans och har en lugnande effekt på hårbotten. Färgbevarande, sulfat och parabenfri formula.

 

BJÖRK REPAIRPAKET 550 ML

KÖP NU

 


 BJÖRK VOLYMPAKET 550 ML

 
 
 
 
 

   

BJÖRK VOLYMPAKET

Ett volymgivande paket med schampo och balsam från Björks serie Höjd.

Höjd schampo 300 ml
Perfekt för fina livlösa hår som behöver få ökad volym. Schampot innehåller vitamin B5 som ger fyllighet, spänst och stärker hårets struktur, samt björkextrakt som bidrar med en lugnande effekt på hårbotten. Färgbevarande, sulfat- och parabenfri formula.

Höjd balsam 250 ml
Ett utredande lättviksbalsam för fina, tunna hår som återfuktar och mjukgör utan att tynga ner. Balsamet är tillsatt med vitamin B5 som ger fyllighet, spänst och stärker hårets struktur, samt björkextrakt som bidrar med en lugnande effekt på hårbotten. Färgbevarande, sulfat- och parabenfri formula.


  

BJÖRK SILVERPAKET

Ett neutraliserande paket med silverschampo och silverbalsam från Björks serie Ag.

Ag schampo 300 ml
Vårt kraftiga silverschampo med violetta pigment och blåbärsextrakt neutraliserar oönskade gula nyanser i håret. Antioxidanter som lugnar hårbotten och tillför glans. Sulfat- och parabenfri formula.

Ag balsam 250 ml
Ett utredande balsam för blonda hår som mjukgör och återfuktar. Innehåller violetta pigment och blåbärsextrakt som neutraliserar oönskade gula nyanser i håret. Antioxidanter som lugnar hårbotten och tillför glans. Sulfat- och parabenfri formula.

 

 


 MARIA NILA STYLINGPAKET 700 ML

 
 
 
 
 

   

MARIA NILA STYLINGPAKET

Ett volymgivande och vårdande paket med hårmosse och hårspray från Maria Nila för den optimala finishen. Produkterna är sulfat- och parabenfria och 100 % veganska & cruelty free samt har klimatkompenserade förpackningar.

Styling Mousse 300 ml
Hårmousse som ger struktur, stadga och lämnar håret med ett glansigt resultat. Hårmoussen är lätt att borsta ur och klibbar inte. Produkten kan användas som en grund för uppsättningar eller innan du plattar och lockar håret. Hårmoussen ger fina naturliga lockar med extra stadga för den som vill framhäva lockar eller få kontroll över småhår. 

Extreme Spray 400 ml
Spray med extra mycket stadga. Perfekt för att avsluta en styling och hålla håret på plats under en lång tid. Extreme Spray ger mycket kontroll, är svår att borsta ur och är det perfekta alternativet för uppsättningar och bakåtkammade hårfrisyrer som ska hålla länge. Jämfört med Styling Spray och Finishing Spray så ger Extreme Spray mest stadga. 


  

MARIA NILA TRUE SOFT FUKTPAKET

Ett vårdande och återfuktande paket med hårolja och hårinpackning från Maria Nila för torrt hår. Produkterna är sulfat- och parabenfria och 100 % veganska & cruelty free samt har klimatkompenserade förpackningar.

True Soft Argan Hair Oil 100 ml
Arganolja som mjukgör, återfuktar och stärker håret. Arganoljan absorberas lätt och gör håret lent, glansigt och minskar frizz. True Soft Argan Oil har en blommig doft av liljor, jasmin och ros.

True Soft Masque 250 ml
En skonsam återfuktande hårinpackning som vårdar och stärker hår för ett silkeslent resultat. Mjukgörande arganolja, antioxidanter och fettsyror bevarar fukt, stärker håret och ger glans.

 


 MARIA NILA TRUE SOFT OCH STRUCTURE REPAIR PAKET 900 ML

 
 
 
 
 

   

MARIA NILA TRUE SOFT OCH STRUCTURE REPAIR PAKET

Ett återfuktande och vårdande paket med schampo, balsam och hårinpackning från Maria Nila för torrt, skadat och kemiskt behandlat hår.

True Soft Shampoo 350 ml
Schampo som återfuktar och stärker hårets struktur. Mjukgörande arganolja, antioxidanter och fettsyror bevarar fukt och ger glans. True Soft Shampoo har en blommig doft av liljor, jasmin och ros. 

Structure Repair Conditioner 300 ml
Balsam som mjukgör, återfuktar och motverkar statiskt hår. Det reparerande algextraktet hjälper håret att återfå dess naturliga styrka, mjukhet och lyster. 

Structure Repair Masque 250 ml
En skonsam hårinpackning som mjukgör, återfuktar och motverkar statiskt hår. Reparerande algextrakt hjälper håret att återfå dess naturliga styrka, mjukhet och lyster.


  

MARIA NILA HEAL OCH TRUE SOFT PAKET

Ett lugnande och hårväxtstimulerande paket med schampo, balsam och hårinpackning från Maria Nila för känslig hud med hårbottensproblem.

Head & Hair Heal Shampoo 350 ml
Schampo med naturligt Aloe vera extrakt och Piroctone olamine som förebygger mjäll och behandlar problem med hårbotten. Head and Hair Heal Shampoo stimulerar hårsäckarna och ökar hårproduktion samt förebygger håravfall.

Head & Hair Heal Conditioner 300 ml
Balsam med naturligt Aloe vera extrakt och Piroctone olamine som förebygger mjäll och behandlar problem med hårbotten. Aloe Vera återfuktar håret med sina lugnande och läkande ingredienser.

True Soft Masque 250 ml
Skonsam återfuktande hårinpackning som vårdar och stärker hår för ett silkeslent resultat. Mjukgörande arganolja, antioxidanter och fettsyror bevarar fukt, stärker håret och ger glans.

 

 

 

MARIA NILA HEAL OCH TRUE SOFT PAKET 900 ML

KÖP NU


KERASTASE NUTRITIVEPAKET 650 ML

 
 
 
 

   

KERASTASE NUTRITIVEPAKET

Ett fuktgivande och vårdande paket med schampo, balsam och hårinpackning från Kérastase för normalt till torrt hår.

Nutritive Bain Satin 1 250 ml
Renar håret och hårbotten varsamt. Formulan med Irisome komplexet ger håret näring och lätthet och det blir silkesmjukt.

Nutritive Lait Vital 200 ml
Håret får perfekt näring och vårdas ut i längder och toppar. Det får lätthet, mjukhet och en fin lyster.

Nutritive Masquintense Epais 200 ml
Håret får perfekt näring och vårdas ut i längder och toppar. Det blir silkesmjukt, får en fin lyster och en sammetskänsla.


  

KERASTASE RESISTANCE PAKET

 

Stärkande paket med schampo, balsam och hårinpackning från Kérastase för försvagat och skadat hår.

Resistance Bain Force Architecte 250 ml
Schampo som återuppbygger och förstärker håret. Håret får en stark känsla.

Resistance Ciment Anti-Usure Topseal 200 ml
Anti-breakage-balsam med en innovativ kombination av ingredienser som hjälper till att styrka hårfiberna dag för dag. Detta balsam är perfekt för daglig användning.

Resistance Masque Force Architecte 200 ml
Hårinpackning som gör att håret blir återuppbyggt på djupet, får ny vitalitet, glans och mjukhet. Kraftfull förstärkningseffekt på håret.

 

 

 

KERASTASE RESISTANCE PAKET 650 ML

KÖP NU


 

MARIA NILA VOLUME OCH COLOR PAKET 900 ML

 
 
 
 

   

MARIA NILA VOLUME OCH COLOR PAKET

Ett volymgivande och vårdande paket med schampo, balsam, hårinpackning och hårkräm från Maria Nila för tunt och fint hår, färgat hår samt torrt och känsligt hår.

Pure Volume Shampoo 350 ml
Schampo som ger volym samtidigt som det stärker hårets struktur. Vitamin B5 återfuktar håret och ger volym som håller länge.

Luminous Colour Conditioner 300 ml
Balsam som mjukgör, återfuktar och motverkar statisk elektricitet. Granatäppleextrakt och Colour Guard Complex bevarar din hårfärg.

Pure Volume Masque 250 ml
En skonsam hårinpackning som återfuktar, vårdar och lämnar håret silkeslent utan att tynga ner.

Luminous Colour Hair Lotion 200 ml
En färgbevarande och värmeskyddande hair lotion som ger näring och glans.


  

KERASTASE NUTRITIVE FUKTPAKET

Ett fuktgivande och vårdande paket paket med schampo, balsam och hårinpackning från Kérastase för torrt och känsligt hår.

Nutritive Bain Satin 2 250 ml
Renar håret och hårbotten varsamt. Formulan med Irisome komplexet ger håret näring och lätthet och det blir silkesmjukt.

Nutritive Fondant Magistral 200 ml
Håret får intensiv näring från hårbotten ut i längder och toppar. Det får lätthet, mjukhet och en fin lyster. Håret blir lättare att reda ut och lättare att forma.

Nutritive Masque Magistral 200 ml
Håret får intensiv näring från hårbotten ut i längder och toppar. Det blir silkesmjukt, får en fin lyster och en sammetskänsla. Håret blir lättare att reda ut och lättare att forma.

 

 

 

KERASTASE NUTRITIVE FUKTPAKET 650 ML

KÖP NU


 

KERASTASE GENESIS HÅRAVFALL PAKET 650 ML

 
 
 
 

   

KERASTASE GENESIS HÅRAVFALL PAKET

Ett stärkande paket med schampo, balsam och hårinpackning från Kérastase för torrt, försvagat hår som lätt drabbas av håravfall på grund av brutna hårstrån.

Genesis Bain Nutri Fortifiant 250 ml
Schampo som stärker hårfibern och gör hårytan försiktigt klarare för att minska risken för håravfall på grund av brutna hårstrån.

Genesis Fondant Renforçateur 200 ml
Balsam med krämig formula som motverkar att hårstråna bryts av och gör håret otroligt lätt.

Genesis Masque Reconstituant 200 ml
Hårinpackning med fyllig formula som tillför intensiv näring, stärker håret och gör det lättare att reda ut för att minska risken för håravfall som beror på brutna hårstrån.


  

KERASTASE CURL MANIFESTO PAKET

Ett fuktberikande och närande paket med schampo, balsam och hårinpackning från Kérastase för alla typer av lockigt hår.

Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur 250 ml
Varsamt, fuktgivande, krämigt schampo som är berikat med manukahonung och ceramid. Rengör håret och hårbotten varsamt genom att avlägsna orenheter, föroreningar och produktrester, samtidigt som naturliga oljor bevaras.

Curl Manifesto Fondant Hydratation Essentielle 250 ml
Lätt fuktpåfyllande balsam berikat med manukahonung och ceramid. Berikar lockarna med lätt fukt utan att tynga ner håret, och reder varsamt ut även de mest envisa knutarna i håret. Framhäver lockarnas form och fyllighet medan den förstärker lockarnas bounce och elasticitet.

Curl Manifesto Masque Beurre Haute Nutrition 200 ml
Extra rik, närande hårinpackning som är berikad med manukahonung och ceramid. Dess rika formula ger intensiv näring och stärker sköra, skadade lockar för att motverka att håret går av. Ger silkeslena och mjuka lockar, samt främjar hårets elasticitet.

 

 

 

KERASTASE CURL MANIFESTO PAKET 700 ML

KÖP NU


 

GHD GOLD STYLER OCH VÄRMESKYDD PAKET

 
 
 
 

   

GHD GOLD STYLER OCH VÄRMESKYDD PAKET

Ett lyxigt paket med plattång och värmeskydd från ghd för bästa möjliga styling.

ghd gold® styler
Har utrustats med en ny dual-zone teknologi för att säkerställa den ultimata prestandan. Värms upp till 185 grader på endast 25 sekunder, vilket är den optimala temperaturen när håret ska stylas.

ghd bodyguard heat protect spray
Ett lätt och osynligt värmeskydd för att undvika skador på håret. Genom att täcka varje hårstrå och en dubbel aktivering av skyddspolymer och vårdande agenter hjälper den till att motverka att hårsäckarna lyfter sig genom att förbättra hårytans släthet för en elegant och slät look – varje gång.


                                                             TILL ALLA BLACK WEEK DEALS

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan