take over
take over

 

3 favoriter & allt du behöver veta om silverschampoo

 

Känner du ofta att ditt hår känns lite väl gult? Märker du det lite extra mycket när du drar på dig en vit tröja? Ingen fara! Det finns mängder av silverschampoo där ute men det är inte helt enkelt att veta vilka som ger ett riktigt bra resultat. Nu har vi därför samlat allt du behöver veta om silvershampoo och vilka vi rekommenderar för dig!

Till att börja med, vad är silverschampoo?

Silverschampoo är som ett vanligt schampoo och gör ditt hår rent, men det innehåller även färgpigment som tar bort gula toner i ditt hår. Silverschampoo är ett väldigt bra alternativ till blekning och är betydligt mer skonsamt mot ditt hår. Många gånger är det också en riktig räddare i nöden efter en smärtsam blekning!

Maria Nila Sheer Silver

Här finns ett perfekt alternativ som förutom att det doftar gudomligt, även är sulfat- och parabenfritt och helt veganskt! Maria Nilas silverschampoo ger ett otroligt bra resultat och tar bort gula toner i ditt hår. En serie som är perfekt att ha hemma för varje hårtvätt!

How to: Massera in noggrant i blött hår och låt verka i någon minut. För att hålla håret i en fräsch nyans så rekommenderar vi att du använder det regelbundet.

Dont’s: Massera helst inte in det i håret utan handskar eftersom produkten är väldigt pigmenterad.

 

LANZA ColorCare

Om du har extra slitet hår efter blekning rekommenderar vi serien Silver Brightening, den är skonsam mot håret samtidigt som den ger en glans och tar bort gula toner! Många upplever även att håret blir mjukt och silkeslent efter användning. Dessa är även sulfat-, gluten- och parabenfria och med fullt UV-skydd! 

How to: Applicera i fuktigt hår och massera in. Låt verka upp till 1 minut innan du sköljer ur det.

Dont’s: Om det står att det ska verka upp till 1 minut så låt det inte passera för lång tid över det, risken är att du får ett oönskat resultat istället.

Kevin Murphy Blonde Angel 

Kevins Murphys silverschampoo är färgkorriegerande med violetta toner och passar dig som har blont eller grått hår! Det här är ett perfekt schampoo om du känner att du vill piffa upp en matt och tråkig hårfärg eftersom den även bidrar med extra glans och kvalité! 

How to: Massera in noggrant i hår och hårbotten. För ett ännu bättre resultat kan du använda hela serien med balsam och hårinpackning. 

Dont’s: Det är alltid bra att testa produkten på en slinga av håret först, då vet du vilket resultat du kan förvänta dig och riskerar inte att gå ur duschen med lila hår!

   

    KÖP NU                     KÖP NU                       KÖP NU

 

Tips! 

Vi alla vet om att silverschampoo är till för blont hår, men du som har en ljusbrun hårfärg med inslag av blont, till exempel slingor eller ljusare partier, kan också dra nytta av silverschampoo! Du kanske inte får samma uppenbara resultat, men det kan faktiskt ge en lite kallare ton till ditt hår vid regelbunden användning.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan