take over
take over

Billigt smink - 10 prisvärda budgetfavoriter

Skralt i plånboken och slut på foundation? Inga problem alls! Riktigt bra smink behöver inte kosta skjortan. Vi har listat våra (och era!) absoluta favoriter. Det bästa av allt? Alla kostar under 200kr!

 

Budgetfavorit 1 - not to prime is a crime

Denna godbit tillför extra mycket fukt till din hy. Primern har en lätt och oljefri formula som ger en fin lyster och som dessutom skyddar huden. Du kan använda den på egen hand såsom den är eller som en primer under eller tillsammans med din foundation. Med SPF 30 och en blandning av A- och E-vitamin är denna lystergivare perfekt under sommarmånaderna.


 

  

Budgetfavorit 2 - old but gold

 

True Match är en foundation som matchar och harmonierar med hudens ton och struktur. Det breda spektrat av färger i True Match familjen har tagits fram efter en fördjupad analys av kvinnors olika hudtoner och är så snarlika hudens naturliga nyans att de smälter samman med den och jämnar ut hudtonen. 30 ml.

 

 

  

 


 

 

Budgetfavorit 3 

Instant Anti-Age The Eraser Eye concealer är fantastisk för att täcka mörka ringar under ögonen. För optimal täckning och en strålande fräsch look.

Gör såhär:

Steg 1: Vrid toppen av applikatorn i pilarnas riktning tills concealern syns i svampen.
Steg 2: Använd applikatorn för att applicera concealer direkt på området under ögonen och tona ut med en utåtgående rörelse.


 

  

Budgetfavorit 4 

 

Detta puder ger en matt och förlänger hållbarheten på din makeup. Pudret är kompakt och läggs på efter din bas för att fixera och skapa en jämn look. Den återfuktar även huden samtidigt som den verkar oljeabsorberande och motverkar en glansig T-zon.

 

 

 

 


 

Budgetfavorit 5 - All in one

.All-in-One palett för en perfekt bas. Innehåller primer, contour, bronzer, rouge och highlighter. Perfekt on-the-go: för resor och touch-ups. Enkel att använda med beskrivande illustration på baksidan av förpackningen. Passar alla hudtyper och sitter länge.

Applicera såhär:

 


 

  

Budgetfavorit 6 

 

Återfuktar, fixerar och förlänger hållbarheten på din make-up! Innehåller gurkextrakt, vitamin A,B,C och E. Verkar uppiggande. Spraya Setting Spray över hela ansiktet som det avslutande steget i din makeup.

 

 


 

Budgetfavorit 7 

Kiss & Make Up! Satin Lipstick är ett heltäckande läppstift som ger en sammetslen, semi-matt finish och ett långvarigt resultat. Det är lätt att applicera och ger en mjuk och skön känsla, utan att torka ut läpparna. Finns i nyanserna Adrianna, Emilina, Jacquline, Natasha och Elsa. 4 ml. 100% vegan. Milt parfymerad.

 

 

 


 

Budgetfavorit 8 

 

 Clump Defy Mascara låter dig bygga lager-på-lager och ladda dina fransar med hela 200 % mer volym medan de behåller sin separation och definition. Hemligheten ligger i vår innovativa teknologi: Den nya Anti Clumps-borsten är Max Factors första helt klumpfria applikationsborste. Borstens konkava form ger en exceptionell laddningskapacitet som omedelbart bygger volym samtidigt som dess exakt jämnt ördelade och framför allt helt rakt placerade strån stoppar klumpar innan de ens hinner formas allt för maximal fransvolym med perfekt separation och definition! 

  

Budgetfavorit 10 

 

En Eyeshadow från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Den är en växt- och mineralbaserad produkt som ger vacker, hållbar färg, samtidigt som den vårdar huden och låter den andas.

Våra ögonskuggor innehåller mycket pigment och bara precis så mycket olja och vax som är nödvändigt. Därför är de mycket dryga.

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan