take over
take over
Academy
Natural
Contour & highlight - såhär gör makeupartisterna
Contour & highlight - såhär gör makeupartisterna

Contour & highlight - såhär gör makeupartisterna

Framhäv dina naturliga ansiktsdrag genom att skapa glow & skugga. Vår Highlighter och Contour Stick n ’Brush ger dig friheten att skugga, markera och highlighta exakta områden i ditt ansikte.


Highlighter Stick'n Brush

En krämig highlighter med inbyggd borste som ger dig en naturlig lyster. 

 

KÖP HÄR

Contour Stick'n Brush

Ett krämigt, lättarbetat contour stick med inbyggd borste som skulpterar och framhäver naturlig skönhet!KÖP HÄR

Framhäv dina ansiktsdrag

Contour Stick n ’Brush är din hemliga skönhetstillgång, så lämna aldrig hemmet utan den! Idealisk på bar hud eller över foundation, dess krämiga konsistens är gjord för smälta in i huden och stanna kvar. Målet är att skapa skapa konturer och skulptera, så koncentrera dig på specifika områden i ditt ansikte.

 

Steg 1

Dra en linje med din Contour Stick n’ Brush precis under kindbenen. Tona försiktigt in i huden med den inbyggda borsten. 

Steg 2

Applicera Contour Stick n’ Brush längs käklinjen. Tona försiktigt med den inbyggda borsten tills det sömlöst smält in i huden.

Steg 3

Applicera sedan längs med näsryggen, vid hårfästet i pannan och vid tinningen. Tona in i huden med den inbyggda borsten för att skapa skugga och definition. 

 

contour

 

Steg 4

När du har applicerat Contour Stick n’Brush till önskade delar av ansiktet är det bara till att fylla på eller tona mer där du vill. Det viktiga är att du har kul!

 

Skapa naturligt glow

Tillsammans med skuggor måste vi ha dramatisk glow! Framhäv dina ansiktsdrag med Highlighter Stick n’ Brush och dess naturligt fräscha glow. Highlighting är raka motsatsen till contouring, så här gäller det i stället att fokusera på ansiktets högsta punkter och gå all in med glow!

 

Steg 1

Applicera din Highlighter Stick’n Brush längs kindbenens högsta punkt, över den mörkare contour-linjen du precis skapat. Tona försiktigt in i huden med den inbyggda borsten.


 Steg 2

Dra din Highlighter Stick’n Brush längs näsryggen. Börja längst upp på näsan, nära dina ögonbryn och jobba dig nedåt mot nästippen i ett svep. Tona in i huden för en sömlös glow!

 Steg 3

Applicera highlihter ovanför och under ögonbrynsbågen. Svep längs brynbenet till slutet av ditt ögonbryn och tona in i huden.
 

highlight

  

 

Steg 4

Dutta försiktigt din highlighter på mitten av din haka. Tona för att skapa en fräsch glow. Gå över resultatet och vid behov använd borsten för att tona ytterligare eller komplettera med mer highlighter där du tycker det behövs.

Tips

Värm Contour Stick’n Brush i dina händer innan du applicerar för att få en mjukare textur som är ännu lättare att tona ut. Psst..Både vår contour & highlighter har en rikt pigmenterad formula, så använd en lätt hand och bygg upp till önskad effekt.
Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan