take over
take over

 

Indy Beauty - Love yourself

Att vara sin egen största kritiker är väldigt vanligt, ofta behandlar vi oss själva sämre än vi skulle kunna behandla någon annan. Att skapa harmoni på både insida och utsida och att förstärka de positiva tankarna är något som Indy Beauty uppmuntrar och jobbar för. Love yourself helt enkelt.

Under hösten 2017 gjorde Indy Beauty en konsumentundersökning bland 1500 kvinnor i åldern 15-40 år om utseende, hudvård och välmående, de kom bl.a. fram till följande:

 • Överlag är de flesta nöjda med sitt utseende, 47,5% svarade att de är ganska eller mycket nöjda.
 • Trots det tänker många negativa tankar om sig själva. Hela 48,4% svarade att dem alltid eller ganska ofta tänker tanken att hen själv är ful.
 • Men 92% svarade att de aldrig skulle säga till någon annan att den är ful.
 • På frågan varför hen använder hudvårdsprodukter svarar 53% att det är för att känna att man tar hand om sig själv.
 • 3 av 4 upplever att de mår bättre på insidan när de tar hand om sig själva på utsidan.
 • 50% uppger att det är viktigt att produkterna de använder är veganska.
 • På frågan vad man tycker bäst respektive sämst om hos sig själv är svaren för det negativa 34% längre än för det positiva. De flesta kan alltså säga fler saker de ogillar med sig själva än vad de gillar med sig själva.
 • 4 av 5 uppger att de är sin egen största kritiker.
 • 3 av 4 jämför sig mycket med andra.

 

Indy Beauty

Indy Beauty eller Independent Beauty som förkortningen står för vill att skönhet ska vara för din egen skull. Du ska ta hand om dig själv så du ska må så bra som möjligt. 


Alla Indy Beautys produkter är 100% veganska. Indy Beauty är certifierat av Djurens Rätt, vilket är få företag förunnat. De vill helt enkelt att alla ska kunna unna sig en skönhetsrutin utan att behöva ha dåligt samvete
.

 

gratis hudanalys

 

Therése Lindgren

 

2013 startade Therése Lindgren sin karriär som Youtuber, hon blev snabbt en av Sveriges största Youtube-kanaler. Idag har hon över 1 miljon prenumeranter och 553 miljoner visningar. Med över 963 000 följare på Instagram och sin populära podcast är hon även en stor influenser. Therése har vunnit flera priser under åren, bl.a.:

 • 2015 Årets Youtuber
 • 2016 Årets Youtuber
 • 2016 Årets Webbprofil på Kristallengalan
 • 2017 Årets Business
 • 2017 Stora Influenserpriset

Therése har även skrivit 2016-års mest sålda fackbok, Ibland mår jag inte så bra. Boken handlar precis som titeln avslöjar om psykisk ohälsa. Psykisk ohälsa är ett ämne som ligger Therése varm om hjärtat precis som den veganska livsstilen. Därför var det kanske naturligt att hennes andra bok som släpptes 2017 just handlar om den veganska livsstilen, den boken heter 'Vem bryr sig'.

Förutom psykisk ohälsa och djurens rättigheter brinner Therése även för skönhet. Hon skapade sitt skönhetsmärke 'Indy Beauty' för att hon saknade prisvärda och bra veganska skönhetsprodukter. Resultatet blev som sagt Indy Beauty, en effektiv och vegansk skönhetsserie som ger huden ordentligt med fukt och glow.

"Jag startade min Youtubekanal om skönhet när jag var mitt i en depression och upplevde att skönhetsvård blev ett sätt för mig att varva ner och släppa negativa tankar genom att fokusera på något annat för en stund. Att ta hand om min utsida blev ett sätt att må bättre på insidan. Indy Beauty är nästa steg i den resan."

- Therése Lindgren

 

 

Indy Beauty
 
 

Produkter

 

Extrakt från vit pion och näckros är signumet för Indy Beautys produkter. Vit pion ger huden lyster och skydd och jämnar ut hudtonen. Näckrosen jobbar uppfräschande och återfuktande på huden samtidigt som den har en sammandragande effekt. Både näckros och pion är fulla av antioxidanter och och har en lugnande effekt på huden. Allt för att din hud ska få maximalt med fukt och glow!

 

Indy Beauty
Indy Beauty

Care and Protect Repair Shampoo 
Reparerande och återfuktande schampo för skonsam rengöring. Hårets struktur byggs upp och stärks av veganskt keratin som reducerar skador på hårets yta. För att skydda och återställa hårets naturliga vitalitet används havreextrakt. För ett friskt, hälsosamt hår utan frizz. 

Indy Beauty Care and Protect Repair Shampoo 250 ml
Youth
(Rek. Pris: 131 kr)
98 kr
Clear Skin Mud Boosting Facial Mask
Lermask med aktivt kol för att absorbera orenheter. Ansiktsmasken verkar sammandragande på huden. Avlägsnar döda hudceller med salicylsyra medan extrakt från vit pion lugnar huden. Resultatet är en mjuk och len hud med extra glow.
Indy Beauty Clear Skin Mud Boosting Facial Mask 100 ml
Youth
(Rek. Pris: 148 kr)
111 kr

Här kommer Tips på genvägar till dina favoritprodukter från Ind Beauty:

”Selflove isn't selfish it's important”

Din produkt är tillagd

×
Startsidan