take over
take over

Nu kan du göra dina gelenaglar hemma - GUIDE

Kanske har du också försökt få till ett fint nagellack hemma, men att det lossnar på topparna efter ungefär 5 minuter? Oh, we know! Depend har lanserat en helt ny gelformula med UV/LED-teknologi som ger ett mycket hållbart resultat i upp till 14 dagar. Det bästa av allt? Att du kan fixa det hemma i 5 enkla steg.

Gör såhär

Applicera Gel iQ Pre-Cleanser på en bomullspad och rengör naglarna noggrant. Låt nageln torka 30 sekunder så att den är helt torr. Rör ej vid nagelytan efter att den är rengjord.

Applicera ett tunt lager Gel iQ Base Coat. Härda i 30 sekunder i UV/LED-lampan. Om du får lack på huden så måste du ta bort det innan du härdar lacket i lampan.

Därefter applicerar du ett tunt lager av Gel iQ Färg. Härda i 30 sekunder i UV/LED-lampan. Applicera sen ytterligare ett tunt lager Gel iQ Färg och härda i 30 sekunder i UV/LED-lampan.

Därefter applicerar du ett tunt lager av Gel iQ Färg. Härda i 30 sekunder i UV/LED-lampan. Applicera sen ytterligare ett tunt lager Gel iQ Färg och härda i 30 sekunder i UV/LED-lampan.

Nageln har nu en klibbig yta som måste avlägsnas för att skapa den optimala glansen. Då är det viktigt att man rengör hela nagelytan med Gel iQ High Shine Cleanser. Torka av ytan med ett bestämt drag för att ta bort den klibbiga ytan. Du behöver ha minst 12 bomullspads till hands.

 Ready to rock! 

Rengör alla naglar såhär

  • Applicera rikligt med Gel iQ High Shine Cleanser på en bomullspad.
  • Lägg den blöta ytan på paden över hela nageln och vänta 5 sekunder.
  • Tryck med 2 fingrar på paden så du får ett jämt tryck över hela nagelns yta. Dra sedan från nagelbandet och uppåt nagelns topp i ett bestämt drag.
  • Byt till en ny ren pad för varje nagel och upprepa sen samma steg för alla naglarna.
  • När alla naglarna är rengjorda efter denna princip gör du en rengöring till med cleansern. Detta kommer att framhäva en fantastisk glans och lyster på färgen. Blöt paden med cleanser och rengör från nagelbandet och ut mot nageltoppen. Först mitt på och sedan vänster och höger sida. Använd en ny ren pad för varje hand. 
  • Viktigt! Avsluta hela behandlingen med att tvätta händerna noggrant med tvål och vatten.

    Du är nu färdig med behandlingen och har en högglansig hållbar lackning som varar ca 2 veckor.


Köp produkterna här

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan