take over
take over
Academy
Natural
Torra läppar? Här är lösningen!
Torra läppar? Här är lösningen!

Torra läppar? Här är lösningen!

Hösten är äntligen här med sin friska luft! Nu när vi går mot kallare tider är det lätt att få torra, fuktfattiga läppar. Skäm bort dina läppar med denna 3-stegsrutin!

 

Steg 1

Få fram dina läppars inre skönhet genom att skonsamt ta bort gammal hud med vår milda sockerexfoliering. Den djupt återfuktande formulan innehåller sheasmör samt E- och C-vitamin som reparerar torra och skadade läppar, samtidigt som den gör dem mjuka och jämna.

Massera stiftet direkt på rena läppar med cirkelrörelser. Eftersom sockret är naturligt behöver du inte ta bort det från huden, men du kan torka bort överflödet med en fuktig handduk eller skölja av innan du applicerar läppbalsam eller läppstift.

 


 

 

 

  

Steg 2

 Ge dina läppar det dagslånga skydd de förtjänar. Lätt men ändå återfuktande, Smooth Color Hydrating Lip Balm glider på och mjukar direkt upp huden samtidigt som det skapar ett lager av skydd med en skir hint av färg. En trevlig bonus är att den också fungerar som primer under läppstift. Är du redo att uppleva skillnaden?

Använd som det är för en subtil färgton eller under ett läppstift som primer – för att öka återfuktningen och skapa en jämn bas.

 

 

  

 


 

 

Steg 3 

Skäm bort dina läppar med denna mirakelprodukt som verkar medan du sover! Den skonsamma formulan innehåller mjukgörande oljor och Hyaluronsfärer som verkar återfuktande och reducerar synligheten av fina linjer. Mjukt sheasmör i kombination med de kraftfulla antioxidanta egenskaperna hos vitamin E efterlämnar en lyxig men viktlös känsla på läpparna.

Använd ett finger och applicera en generös mängd av läppmasken i ett jämnt lager på läpparna. Låt den verka medan du sover.

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan