Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Armani
Acqua Di Gio Parfum - Skönhetstester

25 kr
{{ price }}
 • Skönhetstester 25 kr Skönhetstester
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

  Doftens upplevelse

  Doftens Mjukhet

  Doftens Djuphet

  Doftens Friskhet

  Passar till

  Middagen

  Dejten

  Festen

 • Användning

 • Beskrivning

  Detta är en skönhetstester för engångsbruk i form av en duk som innehåller originalparfymen. Köp denna för att prova innehållet innan du köper den egentliga produkten, så att du är säker på att du köper en produkt som passar dig.

  När du öppnar påsen kommer doften vara väldigt koncentrerad på duken. Stryk på önskade doftområden på kroppen, helst där du pulserar (t.ex. handleder, nacke, armbågsleder och knäleder). Låt det torka. Nu framträder doftens verkliga karaktär. Duken kommer att torka inom kort när den har kommit i kontakt med luften, därav att det är för engångsbruk. Dock kommer doften att vara kvar på duken väldigt länge.


  Acqua di Giò Parfum: en ny djup och intensiv friskhet, påfyllningsbar i alla format.

  DOFTEN
  En ny kraftfull doft som utmärker sig med sina rökelsenoter som ger en glödande intensitet till de symboliska havsnoterna i Acqua di Giò. En karismatisk, livfull doft med en aura av mystik som representerar ett rått landskap som möter havets styrka och oändlighet.

  DOFTNOTER
  • Topp: Bergamott
  • Hjärta: Bourbonhjärta av geranium, rosmarinessens och salviahjärta
  • Bas: Levande trä och patchouli

  FLASKAN
  En ny exklusivitet som kommer till uttryck i den påfyllningsbara flaskans design med sin slanka, maskulina form skapad i nyanser av graderat svart. Acqua di Giò Parfum-flaskan är påfyllningsbar, vilket understryker Giorgio Armanis engagemang för miljön.

  HÅLLBARHET
  Acqua di Giò Parfums miljömedvetna koncept utstrålar detta engagemang för hållbarhet och omfattar inte bara den påfyllningsbara flaskan utan även de naturliga och hållbart anskaffade ingredienserna. Acqua di Giò Parfum, den nya, starkt beroendeframkallande doften.

  Art nr:
  • UTG-Armani!TEST!LE1773T
  EAN-kod:
  • 3614273906111
  Produktbenämning
  • Acqua Di Gio Parfum - Skönhetstester
 • Ingredienser

  Alcohol, Parfum / Fragrance, Aqua / Water / Eau, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Geraniol, Citronellol, Benzyl Alcohol, Eugenol, Citral, Cinnamyl Alcohol, Ci 60730 / Ext. Violet 2 (F.I.L. N70018135/1),, The product ingredients list may be updated from time to time. Always read the ingredient list on the pack of the purchased product.

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Auktoriserad återförsäljare av Armani

  Harmoniq.se är en stolt auktoriserad återförsäljare av Armani, ett märke känt för sin osvikliga kvalitet och elegans. Hos oss hittar du ett omfattande sortiment av Armanis lyxiga produkter, från klassiska modekläder till exklusiva skönhetsprodukter och accessoarer. Vårt engagemang för äkthet garanterar att varje artikel reflekterar Armanis höga standarder och designexcellens.

  Historien om varumärket Armani

  För att upptäcka mer om Armanis rika historia och dess banbrytande inflytande inom modeindustrin, klicka dig vidare här. Armani grundades 1975 av Giorgio Armani och har sedan dess varit synonymt med italiensk lyx och sofistikering. Varumärket har revolutionerat modevärlden med sin minimalistiska och tidlösa design, vilket har gjort det till en favorit bland kändisar och modekännare över hela världen.

  Se nyheter och produkter från Armani

  För att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och produkterna från Armani, besök vår sida genom att klicka här. På Harmoniq.se finner du allt från Armanis senaste modekollektioner till deras exklusiva skönhetslinje och accessoarer. Oavsett om du söker en ny outfit för säsongen eller vill förgylla din vardag med lyxiga skönhetsprodukter, har vi det senaste från Armani för att tillgodose dina önskemål.