Summer Deal
Nyhet
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Billie Eilish
Eilish EdP 100 ml

828 kr
{{ price }}
 • 100 ml 920 kr 100 ml
 • 50 ml 785 kr 50 ml
 • 30 ml 655 kr 30 ml
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

  Doftens upplevelse

  Doftens Mjukhet

  Doftens Djuphet

  Doftens Friskhet

  Passar till

  Middagen

  Dejten

  Festen

 • Användning

  Här är några tips att tänka på vid användning av parfym:

  Applicera på rätt ställen
  Parfymer fungerar bäst när de appliceras på områden med hög kroppsvärme, såsom handleder, nacke, bakom öronen, insidan av armbågarna och på bröstkorgen. Dessa områden hjälper till att sprida doften på ett naturligt sätt.

  Undvik att gnugga
  När du applicerar parfym, gnugga inte handlederna tillsammans. Detta kan bryta ner doften och minska dess hållbarhet.

  Använd efter duschen
  Applicera parfym efter en dusch när porerna är öppna och huden är fuktig. Detta hjälper till att låsa in doften i huden och hålla den längre.

  Använd en matchande kroppslotion
  För att hjälpa till att förstärka doften av parfymen, använd en matchande kroppslotion. Detta kommer att hjälpa till att hydrera huden och ge en mer enhetlig doft.

  Byt dofter efter säsong
  Vissa dofter fungerar bättre under vintermånaderna, medan andra passar bättre under sommaren. Byt ut din parfym efter säsong för att anpassa sig till olika väderförhållanden.

  Var försiktig med överdriven användning
  Använd inte för mycket parfym eftersom det kan vara överväldigande och distraherande för andra människor runt dig. Applicera lite och lägg sedan till mer om det behövs.

  Förvara på en sval och torr plats
  Parfymer kan brytas ner av solljus och höga temperaturer. Förvara därför din parfym på en sval och torr plats, borta från direkt solljus och värme.

  Genom att följa dessa användningstips kan du förbättra din parfymupplevelse och få ut det mesta av din favoritdoft.

 • Beskrivning

  Sexig, självsäker och cool. Billie Eilish debutdoft, eilish, får dig att bejaka ditt inre jag och din sanna skönhet – precis som du är och som du är menad att vara. För Billie har dofter alltid haft kraften att frammana livfulla minnen och känslor som lockar fram hennes sanna jag. Parfymen eilish är inspirerad av en varm och sensuell känsla och väcker minnen till liv hos den som bär doften.

  "Jag ville att doften skulle kännas som en varm omfamning, som en kropp. Hur det känns att vara mänsklig och att känna blodet rusa genom en" – Billie Eilish.

  Parfymen öppnar med en harmonisk kontrast av saftiga röda bär, mandarin och sockrade blomblad. Därefter möts vi av delikata och krämiga vaniljnoter, mjuka kryddor och kakao. I basen träder tonkaböna, eleganta träslag och varma mysknoter fram och omfamnar din hud med en sensuell värme som dröjer kvar. Flaskan är inspirerad av Billies favoritdelar på kroppen: halsen, nyckelbenen och bröstet – en tilltalande balans av vackra vinklar och mjuka kurvor.

  Cruelty free och vegansk.

  - Söt och sexig parfym med mycket värme
  - Förstärker din personlighet, självsäkerhet och sensualitet
  - Passar både dag och kväll
  - En doft för alla

  Doftnoter
  Topp: Sockrade blomblad, mandarin och röda bär
  Hjärta: Vanilj, kryddor och kakao
  Bas: Mysk, tonkaböna och trä

  Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 792 kr

  Art nr:
  • BillieEilish54406
  EAN-kod:
  • 608940582206
  Produktbenämning
  • Eilish EdP 100 ml
 • Ingredienser

  Alcohol Denat., Fragrance (Parfum), Water (Aqua), Citric Acid, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Propylene Glycol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Limonene, Yellow 5, Red 4, Blue 1,, Please note that ingredients may change from time to time. You will find an updated list of ingredients on the package.

 • Relaterade sidor

Prisvärda kompisar

Liknande produkter