Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Blackline
Silikonsnoddar Small Svart 250 pcs

19 kr
{{ price }}
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

 • Användning

  Små hårsnoddar av silikon är ett populärt val när det gäller att hålla håret på plats, och de kan användas på olika sätt beroende på din hårtyp och den frisyr du vill skapa. Här är några generella tips för att använda små hårsnoddar av silikon:

  Förbered håret
  Borsta eller kamma igenom håret för att få bort eventuella trassel eller knutar. Det är också bra att applicera någon form av hårolja eller värmeskyddande produkt för att minska risken för skador på håret.

  Välj rätt storlek
  Silikonhårsnoddar finns i olika storlekar, så välj en som passar ditt hår och den önskade frisyren. Om du har tunnare eller kortare hår kan mindre snoddar fungera bra, medan tjockare eller längre hår kan kräva större snoddar.

  Använd rätt teknik
  För att använda en silikonhårsnodd, ta tag i håret och dra det genom snoddens öppning. Upprepa detta tills du har dragit igenom tillräckligt med hår för att skapa den önskade spänningen. Du kan också snurra snoddarna runt håret flera gånger för att öka stabiliteten.

  Var försiktig
  Silikonhårsnoddar kan vara sträva och har en tendens att fastna i håret. Var försiktig när du tar ut dem för att undvika att dra i eller slita av hårstrån. Försök att rulla av snoddarna från håret istället för att dra i dem.

  Anpassa användningen efter din frisyr
  Silikonhårsnoddar fungerar bra för att skapa flätor, hästsvansar och olika uppsättningar. Du kan använda flera snoddar för att säkra olika delar av håret eller för att skapa olika effekter. Var kreativ och experimentera med olika stilar!

  Tvätta snoddarna regelbundet
  Silikonhårsnoddar kan bli smutsiga eller få hårprodukter på sig över tiden. Tvätta dem regelbundet med varmt vatten och mild tvål för att hålla dem rena och i gott skick.

  Kom ihåg att dessa är allmänna tips och det kan finnas individuella preferenser och tekniker som fungerar bättre för dig. Prova dig fram och experimentera för att hitta det som fungerar bäst för ditt hår och din stil.

 • Beskrivning

  250 st små svarta silikonsnoddar. Kommer i en praktisk pvcförpackning med återförslutning.

  Art nr:
  • Blackline16083
  EAN-kod:
  • 7394151160830
  Produktbenämning
  • Silikonsnoddar Small Svart 250 pcs
 • Ingredienser

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Black Line - allt du behöver för att bibehålla ett välvårdat utseende! Black Line är ett varumärke som startades 1973 i Sverige. Idag är det ett väletablerat varumärke som erbjuder produkter inom en mängd olika områden. Utbudet på tillbehör och produkter inom nagelvård, hudvård, håraccessoarer och rengöring i stort.

Prisvärda kompisar

Liknande produkter