Summer Deal
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Carolina Herrera
Bad Boy Extreme EdP 100 ml

1 163 kr
{{ price }}
 • 100 ml 1 419 kr 100 ml
 • 50 ml 1 029 kr 50 ml
 • Skönhetstester 25 kr Skönhetstester
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

  Doftens upplevelse

  Doftens Mjukhet

  Doftens Djuphet

  Doftens Friskhet

  Passar till

  Dejten

  Baren

 • Användning

  Här är några tips att tänka på vid användning av parfym:

  Applicera på rätt ställen
  Parfymer fungerar bäst när de appliceras på områden med hög kroppsvärme, såsom handleder, nacke, bakom öronen, insidan av armbågarna och på bröstkorgen. Dessa områden hjälper till att sprida doften på ett naturligt sätt.

  Undvik att gnugga
  När du applicerar parfym, gnugga inte handlederna tillsammans. Detta kan bryta ner doften och minska dess hållbarhet.

  Använd efter duschen
  Applicera parfym efter en dusch när porerna är öppna och huden är fuktig. Detta hjälper till att låsa in doften i huden och hålla den längre.

  Använd en matchande kroppslotion
  För att hjälpa till att förstärka doften av parfymen, använd en matchande kroppslotion. Detta kommer att hjälpa till att hydrera huden och ge en mer enhetlig doft.

  Byt dofter efter säsong
  Vissa dofter fungerar bättre under vintermånaderna, medan andra passar bättre under sommaren. Byt ut din parfym efter säsong för att anpassa sig till olika väderförhållanden.

  Var försiktig med överdriven användning
  Använd inte för mycket parfym eftersom det kan vara överväldigande och distraherande för andra människor runt dig. Applicera lite och lägg sedan till mer om det behövs.

  Förvara på en sval och torr plats
  Parfymer kan brytas ner av solljus och höga temperaturer. Förvara därför din parfym på en sval och torr plats, borta från direkt solljus och värme.

  Genom att följa dessa användningstips kan du förbättra din parfymupplevelse och få ut det mesta av din favoritdoft.

 • Beskrivning

  BAD BOY Extreme från Carolina Herrera är en brinnande och kryddig utveckling av den ikoniska BAD BOY som hyllar starka vänskapsband, enighet och broderskap.

  Denna Eau de Parfum Extreme består av en fascinerande komposition av motsägande doftnoter som representerar dualiteten i den moderna mannens maskulinitet. Med brinnande eld som central punkt utforskar BAD BOY Extreme en djärv kombination av fräsch ingefära och kryddig vetiver. Tillsammans med djupa och förföriska doftnoter av kakaoabsolut och patchouli får denna maskulina herrdoft en glödande och passionerad doftsignatur som garanterat höjer temperaturen till max.

  BAD BOY Extreme omdefinierar den ikoniska blixten med en graderad flaska i svart och guld som illustrerar den eldiga och kryddiga parfymen inuti. BAD BOY Extreme är en av Carolinas Herreras populära herrparfymer, alla skapade med en önskan att hylla den sofistikerade och moderna mannen varje dag. Ingredienserna som har använts är av hållbart ursprung.

  Doftnoter: Oriental/Ambery
  Topp: ingefära & bergamott
  Hjärta: vetiver & kakaoabsolut
  Bas: patchouli & tonkaböna

  Användning
  Spraya på önskade doftområden på kroppen, helst där du pulserar (t.ex. handleder, nacke, armbågsleder och knäleder).

  En Eau de Parfum Extreme kan användas dagligen - Innehåller 12-20 % doftkoncentrat - Ger ett distinkt doftspår som varar längre.

  Tips!
  Doften förstärks och förlängs om man använder en eller flera produkter i samma serie, t.ex. en kroppslotion som appliceras på huden eller en deodorantspray som appliceras generöst på kroppen innan man sprayar på Eau de Parfum.

  Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 1 078 kr

  Art nr:
  • CarolinaHerrera14204502001
  EAN-kod:
  • 8411061057056
  Produktbenämning
  • Bad Boy Extreme EdP 100 ml
 • Ingredienser

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Alla parfymer och doftprodukter från Carolina Herrera kommer i ursnygga förpackningar som gör ögat en tjänst om parfymen får stå längst fram bland dina andra parfymer. I Carolina Herreras sortiment finns både damparfymer och herrparfymer, i form av en sensuell klacksko eller en svart blixt. Kan man få en coolare parfym som dessutom doftar magiskt?

Relaterade produkter

Prisvärda kompisar

Liknande produkter