Nyhet
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Catrice
Power Gel 2 In 1 Base And Top Coat

36 kr
{{ price }}
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

 • Användning

  Baslack används för att skydda nageln och förbereda den för nagellack. Baslacket appliceras vanligtvis före nagellacket och hjälper till att jämna ut nagelns yta genom att fylla i ojämnheter, så att nagellacket kan appliceras jämnt och hålla bättre. Baslacket fungerar också som en barriär mellan nageln och nagellacket, vilket minskar risken för missfärgning eller skador på nageln.

  När du använder baslack, finns det några saker du kan tänka på för att få bästa resultat:

  1. Förbered nageln genom att rengöra den noggrant och se till att den är torr innan du applicerar baslacket.
  2. Applicera ett jämnt lager av baslack över hela nageln. Var noga med att täcka hela nageln, men undvik att applicera för tjockt lager, annars kan det ta längre tid att torka och kan också leda till ojämna resultat.
  3. Låt baslacket torka helt innan du applicerar nagellacket. Detta kommer att hjälpa till att förhindra att nagellacket smetar eller skadar baslacket.
  4. Om du vill kan du applicera ett andra lager av baslack för extra skydd och förbättrad hållbarhet.

 • Beskrivning

  Over The Top! En slät yta är grunden för alla felfria trendiga naglar. Vid använding som underlack, jämnar den högpresterande Power Gel 2in1 Base & Top Coat ut eventuella ojämnheter och fungerar som en skyddande sköld för naglarna. Vid använding som överlack, förlänger det uthållighetskraften hos ditt favoritnagellack och ger det en glansig finish med en trendig gel-look. Dessutom förstärker den anti-gulnande formulan färgglansen hos alla nagellack.

  Art nr:
  • Catrice228448
  EAN-kod:
  • 4251232284485
  Produktbenämning
  • Power Gel 2 In 1 Base And Top Coat
 • Ingredienser

  Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Butyl Acetate, Acetyl Tributyl Citrate, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Maltol, Polyester-26, Benzotriazolyl Dodecyl P-Cresol, Ci 60725 (Violet 2)

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Auktoriserad återförsäljare av Catrice

  Harmoniq.se är stolt över att vara en auktoriserad återförsäljare av Catrice, ett märke som är känt för sin höga kvalitet och innovativa produkter inom skönhetsvärlden. När du handlar Catrice på Harmoniq.se kan du vara säker på att du får äkta och färska produkter, direkt från tillverkaren. Vi erbjuder ett brett sortiment av Catrice-produkter för att säkerställa att du hittar allt du behöver för att skapa din perfekta makeup-look.

  Historien om varumärket Catrice

  Vill du veta mer om hur Catrice blev det uppskattade varumärket det är idag? Klicka dig vidare här för att upptäcka historien bakom Catrice och lära dig vad de är kända för. På vår sida kan du utforska bakgrunden till deras innovativa och prisvärda skönhetsprodukter, och hur de har blivit en favorit bland makeup-entusiaster världen över.

  Se nyheter och produkter från Catrice

  För att hålla dig uppdaterad med de senaste innovationerna och produkterna från Catrice, besök Catrice varumärkessida. Här kan du läsa om och köpa de nyaste produkterna från Catrice. Oavsett om du söker efter det senaste inom makeup eller vill uppdatera din skönhetsrutin, har vi något för dig. Klicka dig vidare för att utforska och handla från vårt omfattande utbud av Catrice-produkter.

Relaterade produkter

Prisvärda kompisar

Liknande produkter