Nyhet
Bestseller
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Donna Karan
Cashmere Mist Deo Stick 50g

390 kr
{{ price }}
 • 30 ml 635 kr 30 ml
 • Deo Stick 50g 390 kr Deo Stick 50g
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

  Doftens upplevelse

  Doftens Mjukhet

  Doftens Djuphet

  Doftens Friskhet

  Passar till

  Middagen

  Dejten

  Bröllopet

 • Användning

  Att använda deodorant på rätt sätt är viktigt för att maximera dess effektivitet och hållbarhet. Nedan finns några tips om hur man använder deodorant på bästa sätt:

  Applicera deodoranten på torr, ren hud. Tvätta underarmarna noggrant och torka dem helt innan du applicerar deodorant.

  Applicera deodoranten på rätt tidpunkt. Det bästa är att applicera deodoranten på morgonen efter en dusch eller bad. Det är också bra att applicera deodoranten igen efter träning eller andra fysiska aktiviteter.

  Använd inte för mycket deodorant. En liten mängd deodorant är tillräcklig för att hålla dig fräsch hela dagen. Använda för mycket kan leda till fläckar på kläderna och överflödig produkt som rinner av.

  Följ instruktionerna på förpackningen. Varje deodorantprodukt kan ha sina egna instruktioner för applicering, så se till att läsa dem noga innan du använder produkten.

  När det gäller skillnaderna mellan deodoranttyperna finns det några viktiga skillnader att tänka på.

  Roll-on-deodoranter är flytande och appliceras med en bollapplikator. De kan ta längre tid att torka och kan lämna en våt känsla under en kort tid efter applicering.

  Stick-deodoranter är fasta och appliceras genom att gnugga sticket direkt på huden. De är lätta att applicera och torkar snabbt.

  Spray-deodoranter är flytande och appliceras genom att spraya produkten på huden. De torkar snabbt, men det är viktigt att inte använda för mycket produkt eller inandas för mycket av sprayen.

  Krämdeodoranter är fasta och appliceras genom att smörja in produkten i huden. De torkar vanligtvis snabbt och ger en mjuk känsla på huden.

  Det är viktigt att välja den typ av deodorant som passar din hudtyp och dina preferenser bäst.

 • Beskrivning

  Egenskaper Donna Karan Cashmere Mist Deo Stick är en effektiv deo stick format. Denna deodorant håller armhålorna torra, lena och väldoftande. Produkten är effektiv för att motverka illaluktande svettningar. Deodoranten har en riktig kashmir doft som förtrollar omgivningen. Doften är fräsch, varm och sensuell tack vare dess unika kombination av doftnoter.  Doftnoter: Bergamott, Mysk, vanilj, sandelträ, jasmin med mera

  Art nr:
  • DonnaKaran13200211005
  EAN-kod:
  • 085715940063
  Produktbenämning
  • Cashmere Mist Deo Stick 50g
 • Ingredienser

  CYCLOPENTASILOXANE, STEARYL ALCOHOL, HYDROGENATED CASTOR OIL, PPG-14 BUTYL ETHER, DIMETHICONE, TALC, CASHMERE MIST FRAGRANCE (PARFUM), SILICA, PEG-8 DISTEARATE, ALLANTOIN, MALTODEXTRIN, CORN STARCH MODIFIED, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, COUMARIN, GERANIOL, ISOEUGENOL, EUGENOL, BHT

 • Video

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Donna Karan är mest känd för sitt märke "DKNY", som står för Donna Karan New York. Hon började hennes karriär som assistent designer hos Anne Klein på 1960-talet. Hon sa redan för början att det bara var kläder som hon ville designa. 24 år senare så startar hon "Donna Karan New York" då hon också utvecklar DKNY som är en klädlinje riktad mot yngre kvinnor. Karan öppnade sitt sinne på 90-talet och började designa flaskor till olika parfymer. Vi är nu glada att få sälja hennes egna doft med hennes namn på, istället för hennes varumärke "DKNY". Den mest kända parfymen, Cashmere Mist, hittar du givetvis här hos oss på HARMONIQ.se

Prisvärda kompisar

Liknande produkter