Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Ghd
Duet Style Black

3 429 kr
{{ price }}
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

 • Användning

  1. Se till att håret är handdukstorkat före användning.
  2. Skjut strömknappen uppåt för att slå PÅ din duetstyle. Efter några sekunder kommer du att höra fläkten öka när den värms upp till optimal låg stylingtemperatur för vått hår. När lampan slutar blinka och produkten piper är den klar att användas.
  3. Dela upp håret. Ta ut den första sektionen och placera produkten nära rötterna. Håll i 3 sekunder.
  4. Låt håret glida ner mot topparna i en långsam och jämn takt. Upprepa tills håret är torrt och fortsätt med nästa hårsektion. Börja om från rötterna.
  5. När håret är helt torrt kan du aktivera Shine Shot™ genom att trycka på Shine Shot™-knappen i 3 sekunder tills du hör ett pip. Fläkten stannar och platttemperaturen stiger till den optimala ghd stylingtemperaturen på 185 °C. När produkten piper och lamporna slutar blinka är Shine Shot™ redo.

 • Beskrivning

  Vi presenterar den revolutionerande ghd duet style – den första 2-i-1 varmluftsstylern som torkar och stylar håret på samma gång utan skador*.

  ghd:s forskare har uppnått det omöjliga genom att blanda det bästa av våra tork- och värmetekniker för att förenkla din stylingrutin för vackert eleganta**, snabbare resultat med bara ett verktyg. Banbrytande Air-fusion™-teknik kombinerar ett ultrakoncentrerat luftflöde med 4 smarta stylingplattor för låga temperaturer för att effektivt torka och platta håret. Infinity-sensorer förutspår ditt hårs behov av att hålla en optimal låg stylingtemperatur från rot till topp, för en hög prestanda som respekterar ditt hårs naturliga fukt*** utan att skada*, fräsa eller lukta bränt.

  Få underbart slätt, slätt och glänsande hår med oöverträffad mjukhet i upp till 48 timmar**. Med exklusivt Shine Shot™-läge endast för användning i torrt hår förvandlas duet styler till en ghd styler som arbetar vid optimal 185 °C stylingtemperatur utan luft – för omedelbara resultat utan frissighet** med 2x mer glans och 3,5x mer hårinriktning***. Unik miljövänlig aerodynamik ger effektiv prestanda och minimerar energiförbrukningen med upp till 45 %. Ett skräddarsytt akustiskt system sänker ljudnivån** medan det torkar för en behagligare stylingupplevelse.

  Upptäck fantastiska resultat från vått till stylat med ghd duet style i svart.

  *Inga värmeskador upptäckta efter 4 drag i vått till stylat hår jämfört med hår som har fått självtorka.
  **Konsumenttest med 142 kvinnor, juni 2021.
  ***Jämfört med hår som har fått självtorka, beroende på konsumentanvändning.
  †Mätt i föningsläge jämfört med ghd hårfön med en borste, beroende på konsumentanvändning.

  Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 4 399 kr

  Art nr:
  • Ghd99350129475
  EAN-kod:
  • 5060760618636
  Produktbenämning
  • Duet Style Black
 • Ingredienser

 • Video

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Ghd står för ” Good Hair Day” och det är något Ghds produkter levererar dag efter dag, användning efter användning. Hos Hamoniq hittar du massvis med högkvalitativa Ghd produkter till ett bra pris. Välj mellan Ghd plattänger och locktänger, hårfönar och lyxiga stylingprodukter.

Relaterade produkter

Prisvärda kompisar

Liknande produkter