Summer Deal
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Viktor & Rolf
Flowerbomb Tiger Lily EdP 100 ml

1 539 kr
{{ price }}
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

  Doftens upplevelse

  Doftens Mjukhet

  Doftens Djuphet

  Doftens Friskhet

 • Användning

  Här är några tips att tänka på vid användning av parfym:

  Applicera på rätt ställen
  Parfymer fungerar bäst när de appliceras på områden med hög kroppsvärme, såsom handleder, nacke, bakom öronen, insidan av armbågarna och på bröstkorgen. Dessa områden hjälper till att sprida doften på ett naturligt sätt.

  Undvik att gnugga
  När du applicerar parfym, gnugga inte handlederna tillsammans. Detta kan bryta ner doften och minska dess hållbarhet.

  Använd efter duschen
  Applicera parfym efter en dusch när porerna är öppna och huden är fuktig. Detta hjälper till att låsa in doften i huden och hålla den längre.

  Använd en matchande kroppslotion
  För att hjälpa till att förstärka doften av parfymen, använd en matchande kroppslotion. Detta kommer att hjälpa till att hydrera huden och ge en mer enhetlig doft.

  Byt dofter efter säsong
  Vissa dofter fungerar bättre under vintermånaderna, medan andra passar bättre under sommaren. Byt ut din parfym efter säsong för att anpassa sig till olika väderförhållanden.

  Var försiktig med överdriven användning
  Använd inte för mycket parfym eftersom det kan vara överväldigande och distraherande för andra människor runt dig. Applicera lite och lägg sedan till mer om det behövs.

  Förvara på en sval och torr plats
  Parfymer kan brytas ner av solljus och höga temperaturer. Förvara därför din parfym på en sval och torr plats, borta från direkt solljus och värme.

  Genom att följa dessa användningstips kan du förbättra din parfymupplevelse och få ut det mesta av din favoritdoft.

 • Beskrivning

  Viktor & Rolf Flowerbomb Tiger Lily Eau de Parfum, den senaste Flowerbomb-doften, är en varm och solig doft som tar dig med till sommarens vilda ängar.

  Doften öppnar med en solig explosion av kokosmjölkackord. I hjärtat ligger en solig blombukett centrerad runt det exotiska tigerliljeackordet som ger doften sin vildhet. Ett beroendeframkallande mangoackord omsluter den varma bensoebasen och skapar en brännande varm sensualitet.

  Den perfekta doften för den vilda och modiga kvinnan. En kvinna som ryter i all sin prakt och omfamnar sin sensuella kvinnlighet.

  Med Flowerbomb-kollektionen är din blomma din styrka. Med Flowerbomb Tiger Lily släpper du loss den vilda tigerliljans kraft – en symbol för självförtroende – och låter din sensualitet flöda.

  Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 1 915 kr

  Art nr:
  • Viktor-a-RolfLE6300
  EAN-kod:
  • 3614274081183
  Produktbenämning
  • Flowerbomb Tiger Lily EdP 100 ml
 • Ingredienser

  Alcohol, Parfum / Fragrance, Aqua / Water / Eau, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Linalool, Hydroxycitronellal, Limonene, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Coumarin, Citronellol, Methyl Anthranilate, Citral, Benzyl Benzoate, Geraniol, Ci 19140 / Yellow 5 (F.I.L. N70033011/1),, The product ingredients list may be updated from time to time. Always read the ingredient list on the pack of the purchased product.

 • Video

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Auktoriserad återförsäljare av Viktor & Rolf

  Harmoniq.se är en auktoriserad återförsäljare av Viktor & Rolf, ett varumärke som står för innovation och konstnärlig design inom mode och parfymeri. Vi erbjuder ett exklusivt urval av deras unika och banbrytande produkter, från deras välkända parfymer till deras haute couture-kollektioner. Upptäck och handla med förtroende på vår webbplats, där vi garanterar äkthet och högsta kvalitet i varje produkt från detta ikoniska varumärke.

  Historien om varumärket Viktor & Rolf

  För att utforska historien bakom Viktor & Rolf och hur detta innovativa designpar har revolutionerat modevärlden med sin unika blandning av konst och mode, klicka vidare här. Från deras start 1993 har Viktor Horsting och Rolf Snoeren skapat spektakulära kollektioner som utmanat traditionella modekonventioner och ständigt pressat gränserna för vad mode kan vara. Lär dig mer om deras kreativa resa och hur de blivit kända för sina djärva och teatraliska visningar.

  Se nyheter och produkter från Viktor & Rolf

  För att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och produkterna från Viktor & Rolf, besök vår webbplats genom att klicka här. På Harmoniq.se hittar du allt från Viktor & Rolfs senaste parfym, Flowerbomb, till deras avantgardistiska modekollektioner. Oavsett om du letar efter något unikt till vardags eller en extraordinär outfit för ett speciellt tillfälle, erbjuder vi de nyaste och mest exklusiva produkterna från Viktor & Rolf.