take over
take over
Academy
Natural
5 produkter du vill ha i ditt badrumsskåp i vår
5 produkter du vill ha i ditt badrumsskåp i vår

5 nya produkter du vill ha i ditt badrumsskåp i vår

Till våren är det inte bara garderoben som behöver en uppdatering – utan även dina skönhetsprodukter! Vi har listat fem riktiga must have-produkter som alla har en självklar plats i badrumsskåpet hos den som vill ha det absolut senaste.

 

Mineralist Lasting Eyeliner är en vattenfast eyeliner som levererar högpigmenterade färger i ett enda svep med upp till 12-timmars hållbarhet. Den finns tillgänglig i rad matta och metalliska nyanser som enkelt och jämnt glider på ögonlocket, utan att dra i den känsliga huden. Linern håller sig krämig nog för att kunna tonas ut och fixerar sig sen för en finish med lång hållbarhet.

Fördelar

 • vegansk
 • vattenfast
 • kladdar inte
 • miljövänlig förpackning
 • passar kontaktlinsbärare

KÖP NU

BAREMINERALS MINERALIST LASTING EYELINER 0.35G

 DERMALOGICA AWAKEN PEPTIDE EYE GEL 15 ML

 

 

Dermalogicas nyhet awaken peptide eye gel är en ögonkräm som verkar svullnadsdämpande, utslätande och återfuktande ögongel som reducerar intrycket av fina linjer, mörka ringar och påsar under ögonen.

Fördelar

 • Dämpar svullnad och mörka ringar under ögonen
 • Omedelbart utslätande och strukturförbättrande effekt
 • Minimerar fina linjer och intrycket av markanta rynkor

KÖP NU
 

Chroma Absolu från populära Kérastase är vårens stora lansering! Närgivande och beskyddande produkter för alla typer av känsligt eller skadat färgbehandlat hår.

Fördelar

 • Stärker hårfibrerna
 • Skyddar färgen från att blekna
 • Flaskor av återvunnen plast

TILL KERASTASE

KERASTASE CHROMA ABSOLU BAIN RICHE CHROMA RESPECT 250 ML

 ELEMIS SUPERFOOD MIDNIGHT FACIAL 50 ML

 

 

Även Elemis bjuder på nyheter i vår! Senast ut är en magisk nattkräm med återfuktande och prebiotiska egenskaper. Den är lätt nog för att kunna användas varje natt, men kan också användas som en nattmask vid behov och minimerar synliga tecken på trötthet samtidigt som den bidrar till att förbättra hudtonen. Huden ser strålande ut och återfuktas på djupet.

 

KÖP NU

 

Med inspiration från den teatraliska burlesktraditionen presenterar Viktor&Rolf ett nytt sinnligt och sensuellt tillskott till doftfamiljen FLOWERBOMB: Flowerbomb Ruby Orchid.

Det är en magnetisk och erotisk doft: En doft skapad för alla femme fatales. Hon är glamorös, självsäker och lite provokativ och stjäl all uppmärksamhet. Hjärtnoterna i denna blommiga doft utgörs av två orkidéackord: RUBY FLOWER ORCHID- och RED FOXY VANILLA BEAN-ackorden ger denna doft en förstärkt sensualitet som omfamnas av friskheten hos ett erotiskt ackord av persika och rött vin.

KÖP NU

   VIKTOR & ROLF FLOWERBOMB RUBY ORCHID EDP 30 ML

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan