take over
take over

 

Gör såhär för att bli av med finnarna på ryggen

Det är inte det roligaste att ha en klänning med öppen rygg och finnar på ryggen, vi vet. Finnar på ryggen drabbar både kvinnor och män i olika åldrar, och det positiva i kråksången är att det finns flera knep att ta till för att få bukt med dem. Ibland är orsaken till finnarna något du gör utan att du vet om det själv, till exempel att inte duscha direkt efter träning (vem orkar det egentligen?) Vi har listat 6 orsaker till finnar på ryggen och våra bästa produkttips i denna artikel.

Varför får man finnar på ryggen?

 

Hos en hudterapet får du veta vilken typ av hud du har, liksom vilket tillstånd det skick din hud är i. Hudterapeuten kommer att ge produktrekommendationer speciellt anpassade för dig. Det är ovärderligt att få produkter som passar perfekt till din hudtyp. Kombinera med regelbundna ansiktsbehandlingar på hudvårdssalong – som djuprengör, reparerar och gör huden mer motståndkraftig mot påfrestningar.

 

GÖR EN DIGITAL HUDANALYS HÄR

finnar på ryggenFå bort finnar på ryggen

Här är våra bästa tips för att bli kvitt finnarna på ryggen:

  1. Duscha direkt efter träning
  2. Sätt upp håret så att det inte ligger och värmer dig svettig bak på ryggen
  3. Tvätta din bh och dina sängkläder ofta, så att bakterier och smuts inte samlas där.
  4. Tänk på att sätta på dig luftiga kläder som inte sitter åt eller är för varma
  5. Prova byt tvättmedel för att se så att det inte är ditt tvättmedel huden reagerar på
  6. Tvätta håret först - kroppen sen. Efter att dy sköljt ur balsamet tvättar du resten av kroppen (främst ryggen!) så att inte porerna täpps igen av balsamrester. Ett tips är att ha håret i en klämma under tiden och resterande tid av duschen. 

 
Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan