SMINK FRÅN CATRICE

Catrice har snabbt blivit ett populärt sminkmärke, inte bara för dess prisvärda produkter utan också för dess kvalitet. Trots att sminket inte kostar mycket, levererar Catrice resultat som kan jämföras med dyrare märken. Dessutom är Catrice känt för att vara ett ansvarsfullt märke som värnar om miljön och erbjuder veganska produkter.

 

Billigt smink

Catrice har etablerat sig som ett av de mest prisvärda sminkmärkena på marknaden. Med en kombination av hög kvalitet och överkomliga priser har märket snabbt blivit en favorit bland sminkentusiaster.

Veganska sminkprodukter

Ett av de mest framstående drag hos Catrice är deras engagemang för miljön. Märket är stolt över att erbjuda veganska produkter, vilket innebär att inga djur har skadats i tillverkningsprocessen. Dessutom tar Catrice ansvar för miljön genom att använda hållbara förpackningar och genom att ständigt sträva efter att minska sitt koldioxidavtryck.

Lär dig mer om Catrice historia

Catrice står för kvalitet och innovation inom skönhetsbranschen, och erbjuder ett sortiment av produkter som är både högpresterande och plånboksvänliga. Med ett starkt fokus på att vara inkluderande och hållbar, fortsätter Catrice att vara en favorit bland dem som värdesätter både stil och substans. Om du är intresserad av Catrice och vill veta mer om deras historia och bakgrund, klicka här för att läsa mer!

Populära produkter från Catrice:

Concealers och foundation från Catrice

Catrice, ett prisvärt sminkmärke, har tagit skönhetsvärlden med storm tack vare sina högpresterande foundations och concealers. Bland märkets stjärnprodukter finner vi Catrice True Skin High Cover Concealer, som ger en felfri täckning samtidigt som den känns lätt på huden. Catrice Nude Drop Tinted Serum Foundation kombinerar de bästa egenskaperna hos serum och foundation för att skapa en fjäderlätt finish som ser naturlig ut. Sist men inte minst har vi Catrice HD Liquid Coverage Foundation, som ger en HD-klar finish som håller hela dagen. Med Catrice kan du uppnå professionella resultat utan att tömma plånboken.

 

SE FLER

Ögonbrynsprodukter från Catrice

Riktigt bra ögonbrynsprodukter runt 40 kr är väl precis det man är ute efter! Catrice erbjuder ett otroligt stort och välfyllt sortiment när det kommer till ögonbrynen. Både med produkter som ger ögonbrynen färg och produkter som stylar brynen och får dom att sitta på plats hela dagen. Det finns något för alla ögonbryn helt enkelt, bland annat Catrice populära Brow Fix Soap Stylist Full And Fluffy och Catrice Super Glue Brow Styling Gel Ultra Hold.

 

SE FLER

Ögonskuggor från Catrice

Wow säger vi bara! Något Catrice verkligen lyckats med är deras ögonskuggor som är otroligt pigmenterade. Inte förvånande att makeup-artister själva använder Catrice! Pigmenten i Catrice ögonskuggor innehåller riktigt med pigment och är enkla att blanda ut på ögonlocken för en riktigt high end-look. Man skulle verkligen inte kunna tro att det är så billigt när man väl testat ögonskuggorna!

 

SE FLER

Läppstift från Catrice

Läppstift, läppglans, läppennor och lip plumpers hittar du i mängder från Catrice. Alla möjliga tänkbara färger som du dessutom kan kombinera för att hitta din drömfärg! Det blir extra kul när läppstiften ligger runt 50-lappen! Konsistensen är mjuk och finishen skiftar mellan glansigt till matt, beroende på vad du tycker om! Ett tips är att applicera en genomskinlig lip plumper från Catrice över ditt läppstift för att få en fylligare effekt!

 

SE FLER

Mascaror från Catrice

Ett stort utbud av mascaror är lika med att du kan uppnå vilka fransar du vill med tjocka, smala, böjda eller raka borstar! Catrice har flera mascaror i svart men också en brun mascara för dig som vill ha en naturligare sminkning. Självklart finns också vattenfasta alternativ. Det finns helt enkelt inget man saknar i sortimentet! För bara 58 kronor hittar du en (eller flera) mascaror som kommer förgylla din sminkning!

 

SE FLER