JUST NU! MASSOR AV VAROR TILL FANTASTISKA PRISER  LÄS MER

The Sense - The Science

Subtil, sofistikerad och ädel. Skönhet, djupt inspirerad av japansk natur. Avancerad, minutiös och kompromisslös vetenskap. Skönhet som noggrant bemästras av japansk vetenskap.

Sensai Silky Purifying - Lyxig ansiktsrengöring för en riktig hudupplevelse

Sensai Silky Purifying är en serie av högkvalitativa rengöringsprodukter som är utformade för att ta bort smuts, orenheter och makeup från huden samtidigt som de lämnar huden mjuk och återfuktad. För att få maximal effekt av dessa produkter, är det viktigt att använda dem i rätt ordning. Sensai Silky Purifying-serien är en av de mest populära hudvårdsserierna från Sensai och används av kvinnor över hela världen för att uppnå en ren, fräsch och strålande hud.

Vad gör serien Sensai Silky Purifying så speciell?

Sensai Silky Purifying är en omfattande hudvårdsserie som är utformad för att rengöra och vårda huden på djupet. Serien innehåller olika rengöringsprodukter, inklusive rengöringsoljor, tvålar och ansiktstoners, som alla är utformade för att avlägsna smuts och orenheter från huden samtidigt som de bevarar hudens naturliga fuktighet och skyddande barriär.

Sensai Silky Purifying-serien är baserad på en unik teknologi som kallas för Koishimaru Silk Extract, som är en kraftfull ingrediens som hjälper till att förbättra hudens hydrering, mjukhet och lyster. Produkterna i serien innehåller också andra hudvänliga ingredienser som extrakt från olika växter och mineraler som hjälper till att lugna och vårda huden.

Serien är idealisk för alla hudtyper, inklusive känslig hud, och är speciellt bra för personer som har problem med torr eller oren hud. De silkeslena rengöringsprodukterna avlägsnar effektivt smuts, olja och makeup från huden, samtidigt som de bevarar hudens naturliga fuktighet och skyddande barriär. Efter användning känns huden ren, mjuk och fräsch, och ser mer ungdomlig och strålande ut.

Så här använder du Silky Purifying i rätt ordning:

Genom att använda Sensai Silky Purifying-serien i rätt ordning kan du få en ren, mjuk och återfuktad hud som är redo att ta emot nästa steg i din hudvårdsrutin. Du kan såklart också lägga till fler produkter från den här härliga hudvårdsserien, som en peeling eller mud mask!

1. Det första steget i din hudvårdsrutin bör vara Sensai Silky Purifying Cleansing Oil, som effektivt avlägsnar oljebaserad smuts och makeup. Applicera en liten mängd av produkten på torr hud och massera in med cirkulära rörelser. Skölj sedan av med ljummet vatten.

2. Steg två i din rengöringsrutin bör vara Sensai Silky Purifying Creamy Soap, som är en mild och silkeslen rengöring som avlägsnar orenheter och gör huden mjuk och återfuktad. Använd en liten mängd av produkten på fuktig hud och massera in med cirkulära rörelser. Skölj sedan av med ljummet vatten.

3. Det tredje steget i din hudvårdsrutin bör vara Sensai Silky Purifying Clarifying Essence, som är en ansiktsvatten som balanserar hudens pH-nivåer och förbereder huden för nästa steg i din hudvårdsrutin. Applicera en liten mängd av produkten på en bomullsrondell och svep över ansiktet.

4. Det fjärde och sista steget i din hudvårdsrutin bör vara Sensai Silky Purifying Mask, som är en djuprengörande ansiktsmask som tar bort orenheter och ger huden en mjuk och återfuktad känsla. Applicera en liten mängd av produkten på fuktig hud och låt den verka i 10-15 minuter. Skölj sedan av med ljummet vatten.

Mer om Sensai: