take over
take over

 

Slipp skav - Njut av klänning och bara ben utan cykelbyxor med med Maria Åkerberg All Day Balm!

Sommar och sol, nya sandaler och .....skoskav. Med den underbara sommarvärmen kommer också skav från ett bikiniband eller de nya sandalerna. Men lugn, vi har den ultimata lösningen på problemet!

all day balm

 

Många får skav

Det känner nog de flesta igen sig -  de som inte har ett "gap" mellan låren och bär klänning, (eller de som har ett gap men har en ny bikini att rocka på stranden) - i skavet som blir när svettig hud skaver mot hud eller ett material i värmen. Du vet när du nyss fått semester och nya baddräkten sitter lite väl hårt mot axlarna? Vi vet! Och vi vet också hur man får bukt med problemet. 

solskydd

MARIA ÅKERBERG ALL DAY BALM

"All Day Balm är en uppmjukande universalsalva som skyddar huden från att torka ut. Produkten gör underverk på torra läppar, hälar, händer och nagelband. Rapsolja och Jojobaolja mjukar upp huden. Kallpressad Olivolja, som innehåller välgörande E-vitamin, absorberas långsamt av huden. Bivax verkar skyddande och uppmjukande. Geraniumolja är bakteriedödande och sammandragande. Den praktiska stiftformen gör balmen enkel att applicera och smidig att bära med sig, i fickan eller handväskan. Självkonserverande system."

 

En personlig rekommendation 


 Jag har inget gap mellan låren och vet precis hur det är att ha köpt en ny kjol och få skav vid första användningen. Det är ofta något skamligt och tolkas som ett tecken på att man behöver ta det lugnt med semestermaten. För vems skull egentligen? Rocka din nya kjol och smörj låren med all day balm så är problemet löst. Det är inget fel på dig eller på dina lår, fötter eller axlar som får skav. 

Evelina

 

Din produkt är tillagd

×
Startsidan