JUST NU! MASSOR AV VAROR TILL FANTASTISKA PRISER  LÄS MER

Har du fel verktyg när du applicerar foundation?

Foundations kommer i flera former som i puderform, mousse och flytande så det är inte helt säkert att ditt kära verktyg fungerar till alla former av foundations. Vilken konsistens din foundation har, ger dig en hint om vilka verktyg som krävs!

Besök vår TikTok för mer tips på hur du löser dina skönhetsproblem!

Till TikTok

5 tips innan du applicerar foundation:

 
1. Se till att huden är ordentligt återfuktad för absolut bäst resultat.

2. Använd en primer som är anpassad efter din hud. Titta på varianter som porförminskade, med glow eller med matt effekt.

3. Använda gärna en ansiktsskrubb någon gång i veckan för att få bort döda hudceller och få en jämnare yta i ansiktet att arbeta med.

4. Ha fler mindre foundationborstar och svampar till hands för att komma åt små områden vid näsborrar och i ögonvrån.

5. Glöm inte att sätta din foundation på plats! De flesta sminknördar använder sig både av primer under foundation och sedan av setting spray och/eller löspuder för att få ett hållbart resultat.

 

Se all ansiktsvård

Exempelbild

 

 

 

Hur du applicerar puderfoundation

Puderfoundation passar perfekt för dig med kombinerad/fet hud, speciellt puderfoundation med mineraler i. För att applicera den på bästa sätt ska du använda en kabukiborste eller en tät puderborste. Då får du upp mycket produkt som du enkelt kan applicera med cirkulära rörelser i ansiktet! Det är också enkelt att bygga på mer täckning med en puderborste.

 

 

 

HITTA LIKNANDE BORSTAR

 

Exempelbild

 

 

 

Hur du applicerar flytande foundation

Flytande foundation fungerar utmärkt att applicera på flera olika sätt. Du kan använda allt ifrån fingrarna till en slät foundationsborste. Det beror egentligen på hur mycket produkt du ska använda och vilket slutresultat du vill åt. Vi på Harmoniq är ganska överens om att en fuktig sminksvamp ger det absolut bästa resultatet med flytande foundation!

 

 

 

Se alla sminksvampar

Exempelbild

 

 

 

Hur du applicerar foundation-mousse

Foundation-mousse är lite krämigare och porösare i konsistensen, vilket gör att det inte fastnar lika bra på en sminksvamp som på en foundationsborste med täta och mjuka strån. Ett tips är att applicera med en foundationsborste likt den som nämnts nyss och avsluta med en sminksvamp för att jämna ut eventuella linjer. Voila!

 

 

 

Hitta liknande borstar

Exempelbild

 

Vill du veta mer om foundation? Läs relaterade artiklar: