JUST NU! MASSOR AV VAROR TILL FANTASTISKA PRISER  LÄS MER

Foundation för dig med

kombinerad hud

Att ha kombinerad hud kan i vissa fall betyda att du är torr på ytan men att din hud under dager blir fetare och fetare. Besvärligt, vi vet! Men ack den som ger sig, vi har samlat topp 5 foundations för dig med kombinerad hud!

Om du upplever att din hud är torr men även att den blir oljig och fet under dagen så har vi några tips! Använd alltid en primer under din foundation som mattar ner oljiga områden men också en dagkräm som återfuktar din hud. Sen är det alltid bra att sätta din foundation på plats med löspuder eller vanligt puder i T-zonen eller där din hud blir fet. Vilken foundation ska du använda då? Det presenterar vi nedan!

Besök vår TikTok för mer tips på hur du löser dina skönhetsproblem!

Till TikTok

Här är våra 5 förslag på foundations till dig. 

BareMinerals Matte Foundation

BareMinerals Matte Foundation är en mineralfoundation som är perfekt för fet hud eftersom den minskar glansiga partier i ansiktet - hela dagen! De mineralbaserade oljeabsorberande ingredienserna ger ett utmärkt resultat och formulan resulterar i mindre synliga porer. En matt och härlig finish med justerbar täckning!

Klicka på produkten för att välja rätt nyans för dig.

Maybelline Fit Me Matte And Poreless Foundation

Maybelline Fit Me Matte Poreless Foundation ger dig ett naturligt resultat trots medium täckning men även en matt finish! Det här är en foundation från Maybelline som håller huden matt hela dagen utan att torka ut huden, vilket gör den idealisk för dig med kombinerad hud!

Klicka på produkten för att välja rätt nyans för dig.

Yves Saint Laurent All Hours Foundation

Den här foundation är lika med perfektion, speciellt om du ofta upplever att din foundation rinner av din hud under dagen! Trots heltäckande resultat så känns den viktlös och låter din hud andas fritt. Förutom att den är vattenfast, inte smetar av sig och är svettresistent, så ger den en matt finish i hela 24 timmar. Den nya formulan är dessutom berikad med hyaluronsyra vilket gör att detta är foundation och hudvård i ett!

Klicka på produkten för att välja rätt nyans för dig.

Lancome Teint Idole Ultra Wear Foundation

Det här är en riktigt lyxig och smidig foundation som är lätt att applicera och innehåller allt som behövs för att motverka en fet hud och ge ett hållbart resultat! Denna heltäckande foundation har en hållbarhet på 24 timmar, vilket gör att du inte behöver spendera någon extra tid på din foundation under dagen. Dessutom innehåller den SPF 15 för att skydda extra mot solen!

Klicka på produkten för att välja rätt nyans för dig.

Inga produkter hittades

Loreal Paris Infaillible 24h Fresh Wear Powder Foundation

Loreal Paris Infaillible 24h Fresh Wear Powder Foundation är en riktigt TikTok-kändis! Har du inte själv kikat så se alla hundratals recensioner på TikTok, vi lovar att den gör magi! Det här är en puderfoundation som ger ett täckande resultat och håller den matta finishen hur länge som helst, närmare 24 timmar! Den är också vattenfast samt värme- och fuktresistent. Perfekt för dig med kombinerad eller fet hy!

Klicka på produkten för att välja rätt nyans för dig.

Är du osäker på vilken nyans du ska välja?

Fördjupa din kunskap här.

Att välja nyans på din foundation är inte alltid lätt, speciellt online!
Ett smart tips är att titta på vilken underton både du och den foundation
som du är intresserad av har. Undertonen kan antingen vara varm,
kall eller neutral vilket speglar hur röd eller gul en foundation är.

Läs mer

Vill du veta mer om foundation? Läs relaterade artiklar: