DAGENS JULDEAL! Upptäck nya deals! LÄS MER

Rosmarinolja eller brännässla?

Maria Åkerbergs storsäljare Scalp Treatment Rosemary innehåller rosmarin som bland annat sägs stimulera hår, men vad är skillnaden på den och Maria Åkerbergs Scalp Treatment Nettle? Vi reder ut vilken scalp toner eller scalp treatment som passar dig bäst!

Se vår Tiktok-video om ämnet!

Till TikTok

MARIA ÅKERBERG Scalp Treatment Rosemary

MARIA ÅKERBERG Scalp Treatment Rosemary är en otroligt populär fuktgivande näringsspray med Rosmarin som reglerar pH-värdet i hårbotten och balanserar så att den håller sig i ett fantastiskt skick. Otroliga Scalp Treatment Rosemary fungerar som skydd och näringsgivare till din ömtåliga hårbotten! Som dagcreme fast för din hårbotten!

Applicering: Spraya MARIA ÅKERBERG Scalp Treatment Rosemary i hår och hårbotten varje morgon, oavsett om du ska tvätta håret eller inte.

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild

Flexi Spray från Hårologi

Ett must have! En sådan scalp toner som den här, behövs för att reglera pH-värdet i håret, precis som med ansiktsvatten för ansiktet! Innehåller massor av nyttigheter som gör håret mjukt, ger styrka, bidrar med fukt, skydd mot yttre påverkan och solen med hjälp av UV-filter.

Lägg till produkten "specialblandning" i din order och meddela i kommentarsfältet i kassan vad du har för hårproblem/önskemål, så blandar vi produkten med extra tillsatser anpassade för dig. Vi tillsätter exempelvis för att öka blodcirkulationen, känslig hårbotten, näring och mycket mer.

Applicering: Spraya jämt över håret för den dagliga formningen av frisyren. Kan användas både på torrt och fuktigt hår.

Exempelbild

 

Exempelbild

 

Exempelbild

 

MARIA ÅKERBERG Scalp Treatment Nettle

Scalp Treatment Nettle är en fuktgivande näringsspray med brännässla (den magiska ingrediensen som sätter igång blodcirkulationen och därmed stimulera hårväxten) och tussilago, som stimulerar hårbotten och främjar hårväxten. Scalp Treatment Nettle är som en skyddande, fuktgivande och närande dagcreme för hårbotten. Riktigt härlig!

Applicering: Spraya MARIA ÅKERBERG Scalp Treatment Nettle i hår och hårbotten varje morgon, oavsett om du ska tvätta håret eller inte.

Exempelbild

 

Exempelbild

 

Exempelbild

 

Lästips: