take over
take over

 

Våra 5 bästa mascaror som sitter hela dagen

En mascara som sitter som berget kan vara bra i många situationer - på gymmet, i höstregnet och på bästisens bröllop. Vi tipsar om våra 5 bästa vattenfasta mascaror som sitter som berget!

Lancome Hypnose Doll Eyes Mascara Waterproof

Hypnose Doll Eyes lyfter och ger fylliga fransar med en lyxig och fantastisk volym. Den nya patenterade borsten gör det lätt att applicera mascaran samtidigt som varje frans får volym utan att tyngas ned. Med denna mascara får dina ögon en vacker och intensiv blick. 

TILL PRODUKTEN

Lancome Hypnose Doll Eyes Mascara Waterproof Black 01 6.5 ml
Premium
(Rek. Pris: 370 kr)
285 kr

Lancome Hypnose Mascara Waterproof

Varje drag med denna mascara på dina ögonfransar intensifierar dina ögonfransar och gör dem fylligare samt utmärkt separerade. Mascaran har en exklusiv formula och en lätt flytande konsistens utan klumpar. Oftalmologiskt testad mascara som är berikad med Pro-Vitamin B5.

TILL PRODUKTEN

Lancome Hypnose Mascara Waterproof Black 01 6 ml
Premium
(Rek. Pris: 370 kr)
285 kr

Lancome Hypnose Drama Mascara Waterproof

Denna volymgivande mascara ger effektfullt fylliga fransar. Med denna drar du uppmärksamhet till ögonen på ett sensuellt sätt. Mascaraborsten ger en jämn fördelning av produkten på varje ögonfrans, och produkten fäster direkt med hjälp av den vaxberikade formulan. 

TILL PRODUKTEN

Lancome Hypnose Drama Mascara Waterproof Black 01 6 ml
Premium
(Rek. Pris: 370 kr)
285 kr

Lancome Lash Idole Mascara Waterproof

Denna volymgivande och vattenfasta mascara ger lyft, böjd volym och en intensivt ögonöppnande effekt. Det är en klumpfri mascara som håller i upp till 24 timmar och är enkel att ta bort. Det är verkligen den perfekta mascaran för dina fransar.

TILL PRODUKTEN

Lancome Lash Idole Mascara Waterproof 01
Premium
(Rek. Pris: 314 kr)
242 kr

Lancome Monsieur Big Mascara Waterproof Black

Om det regnar, snöar eller du svettas, kommer dess vattentäta version att stå upp för dig för att möta alla utmaningar. Vad som än händer kommer dina ögonfransar att vara upp till 12 gånger tjockare än naturliga och i minst 24 timmar.

TILL PRODUKTEN

Lancome Monsieur Big Mascara Waterproof Black 01 8 ml
Premium
(Rek. Pris: 314 kr)
242 kr

Do's & dont's när du applicerar mascara

+ Ha rena fransar

- Pumpa INTE borsten upp och ner, då får du ner luft i förpackningen och din mascara blir dålig snabbare

+ Sicksacka borsten efter att du applicerat mascara från rot till topp

+ Använd något för att sära på fransarna om de klibbar ihop

+ Använd en bra fransböjare för att få en öppnare look

- Försök att inte få med för mycket mascara på borsten, applicera hellre flera lager


 

Hur tar jag bort vattenfast mascara?

Många drar sig nog för vattenfast mascara just för att den sitter som berget men faktum är att vissa vattenfasta mascaror går att ta bort med vatten som är 37 grader eller varmare. Andra kan tas bort med oljebaserad makeup-remover och en bomullsrondell - svårare än så är det inte! 

Vilken färg ska jag ha?

Detta kan vara en riktig vattendelare. De allra flesta använder bara svart mascara, men på senare tid har även andra färger börjat trenda. En brun mascara ger en mjukare, mer osminkad look. Toppa looken med en färgad dagkräm och sparsamt med highlighter så har du en riktig I woke up like this-look. Snyggt! Blå mascara ger en riktig statement-look om du vill sticka ut lite extra.

Vilken borste ska jag välja?

Här gäller det att gå på tycke och smak. En smak, mindre borste är lättare att nå in till fransroten med, även när det kommer till att måla underfransarna. En gummiborste brukar vara bra på att skapa volym, speciellt de som har korta piggar som får med sig fransarna. 

Är det skillnad på en billig och en dyr mascara?

Både ja och nej! Ibland betalar man bara för märket, men ofta är det så att en dyrare mascara innehåller bättre ingredienser och på så sätt både ger bättre resultat och håller längre. Det är ofta skillnad på borsten också, att en dyrare mascara har en mer lättapplicerad borste där du får jämnare med produkt. Prova dig fram! 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan