Om Clinique

Upptäck Clinique, ett varumärke som revolutionerade skönhetsindustrin med sin allergitestade och 100% oparfymerade hudvård. Grundat 1968 på initiativ av visionära experter inom dermatologi och skönhet, har Clinique förbundit sig att erbjuda skräddarsydda hudvårdslösningar för alla hudtyper. Fördjupa dig i Cliniques banbrytande historia och lära dig mer om Clinique!

Historien bakom Clinique

Clinique började sin resa i skönhetsvärlden 1968, introducerad av Estée Lauder Companies efter att Vogue-publicisten Carol Phillips och dermatologen Dr. Norman Orentreich diskuterat behovet av en hudvårdslinje som var både allergitestad och 100% oparfymerad. Clinique var det första varumärket som introducerade en dermatologiskt utvecklad hudvårdslinje på marknaden, vilket revolutionerade skönhetsindustrin med sin vetenskapligt baserade, allergitestade och parfymfria hudvård. Denna nydanande syn på hudvård lockade snabbt en trogen kundkrets som värderade både säkerhet och effektivitet i sina skönhetsprodukter.

Vem grundade Clinique?

Clinique grundades av Evelyn Lauder, dotter till Estée Lauder, som inspirerades av en intervju mellan Carol Phillips och Dr. Norman Orentreich. Evelyn Lauder såg potentialen i att skapa en ny typ av skönhetsprodukt som fokuserade på kundens individuella hudvårdsbehov med vetenskaplig noggrannhet. Med hjälp av dessa experter utvecklades Cliniques första produktlinje, som snabbt blev känd för sin unika tre-stegs hudvårdsrutin bestående av rengöring, exfoliering och återfuktning, en metod som fortsätter att vara central i Cliniques produktutbud.

Vad är Clinique känt för?

Clinique är världskänt för sin stränga allergitestning och 100% oparfymerade produkter. De är pionjärer inom skapandet av skräddarsydda hudvårdslösningar för olika hudtyper och hudvårdsbehov, vilket inkluderar deras berömda 3-stegssystem som individuellt anpassas för att skapa den perfekta miljön för optimal hudhälsa. Utöver hudvård är Clinique även kända för sin breda palett av makeupprodukter, inklusive deras dramatiskt olika mascaror och långvariga lipsticks som är lika säkra som effektiva för känslig hud.

Populära produkter från Clinique

Clinique fortsätter att leda vägen inom dermatologiskt utvecklade hudvårds- och makeupprodukter, med en konstant fokus på säkerhet och effektivitet. För att upptäcka det senaste från Clinique och utforska deras omfattande produktutbud, besök Cliniques varumärkessida, där du kan hitta innovativa skönhetslösningar som svarar mot både dina hudvårds- och makeupbehov. Clinique är ditt första steg mot en vackrare hud.

produkter

525 produkter
Visa fler
525 produkter