Om Estée Lauder

Vi älskar Estée Lauders hudvårds- och sminkprodukter. Hos Harmoniq finner du ett välsorterat sortiment av högklassig hudvård. Vi erbjuder massvis med lyxiga produkter så som Estée Lauder foundation, mascara och parfym.

Historien bakom Estée Lauder

Estée Lauder, ett av de mest ikoniska namnen inom skönhetsindustrin, började sin resa i New York på 1940-talet. Grundaren Estée Lauder själv, med en vision om att varje kvinna kan vara vacker, började med att sälja hudvårdsprodukter till skönhetssalonger och hotell. Snabbt blev varumärket känt för sina innovativa och högkvalitativa produkter. Estée Lauder har sedan dess växt till ett globalt skönhetsimperium, erkänt för sin expertis inom hudvård, makeup och doft. Märket byggde sitt rykte genom att leverera exceptionella produkter och en personlig kundservice som gick långt utöver det vanliga.

Vem grundade Estée Lauder?

Estée Lauder, född Josephine Esther Mentzer, var en visionär entreprenör som grundade sitt namngivna skönhetsföretag tillsammans med sin make Joseph Lauder 1946. Estée hade en naturlig förståelse för skönhet och affärer, och började sin karriär med att blanda hudvårdsprodukter i familjens kök. Hon var känd för sin oändliga energi och sitt engagemang för personlig kontakt med kunderna, vilket hjälpte henne att bygga ett världsomspännande företag som fortsätter att prägla skönhetsindustrin långt efter hennes bortgång.

Vad är Estée Lauder kända för?

Estée Lauder är världsberömt för sina lyxiga hudvårdsprodukter, sofistikerade makeupkollektioner och distinkta dofter. Märket har alltid stått i framkant för innovation, från introduktionen av den första serumet, Advanced Night Repair, till deras breda sortiment av långvariga foundations som passar olika hudtoner. Estée Lauder är även känt för sin engagemang i bröstcancerforskning, vilket ytterligare stärker deras image som ett märke som bryr sig inte bara om yttre skönhet utan även om samhällsfrågor.

Estée Lauders populära produkter

Estée Lauders sortiment av populära produkter inkluderar en rad ikoniska skönhetsprodukter som har blivit favoriter över hela världen. Deras foundation är känd för sin höga kvalitet och breda utbud av nyanser, vilket gör det möjligt för varje individ att hitta sin perfekta matchning. Estée Lauder Bronze Goddess är en omtyckt produkt för att ge huden en vacker solkysst glöd året runt, medan deras serum är känd för sina åldersbekämpande egenskaper och förmåga att förbättra hudens textur och lyster. Med Estée Lauders populära produkter kan du uppnå en vacker och strålande hud med en touch av lyx. För den som vill uppleva det senaste från Estée Lauder, besök gärna deras varumärkessida på Harmoniq.se där du kan utforska ett brett utbud av deras produkter, från hudvård till makeup och parfymer.

produkter

460 produkter
Visa fler
460 produkter