Nyhet
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Cliniccare
Premium Time Reverse Face Mask 3x25 ml

799 kr
{{ price }}
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

  Skönhetsbesvär:
  • Brist på fasthet
  • Linjer och rynkor
 • Användning

  Att använda en sheetmask i ansiktet är en enkel och avkopplande process. Här är några generella riktlinjer för att använda en sheetmask:

  Rengör ansiktet
  Tvätta ansiktet noggrant för att avlägsna smuts, olja och makeup. Detta säkerställer att din hud är redo att absorbera alla fördelaktiga ingredienser från sheetmasken.

  Öppna förpackningen
  Försiktigt öppna förpackningen och ta ut sheetmasken. Se till att öppningen är på rätt sida och att masken inte är vikt eller vriden.

  Applicera masken
  Placera masken över ansiktet och justera den så att den passar ordentligt runt ögon, näsa och mun. Undvik att täcka ögonen.

  Tryck försiktigt
  Använd dina fingrar för att trycka försiktigt på masken och se till att den sitter jämnt på huden.

  Avslappningstid
  Luta dig tillbaka och koppla av medan masken verkar. Läs en bok, lyssna på lugn musik eller gör något avkopplande under den rekommenderade tiden, vanligtvis 15-20 minuter.

  Ta bort masken
  Efter avslappningstiden, ta försiktigt bort masken och kasta den. Om det finns något serum kvar på huden, massera det försiktigt in tills det absorberas.

  Komplettera rutinen
  Om det är dagtid, applicera solskyddsfaktor för att skydda din hud från solens skadliga strålar. På kvällen kan du fortsätta med din vanliga nattkräm eller hudvårdsrutin.

  Det är viktigt att notera att olika sheetmasker kan ha olika instruktioner, så det är alltid bäst att följa de specifika riktlinjerna på förpackningen.

 • Beskrivning

  En ny mirakel hydrogel sheet mask från CLINICCARE, det exklusiva professionella svenska hudvårdsmärket.

  Fylld med en högkoncentrerad formel full av hyaluronsyra, vitaminer, aminosyror och mineraler i en enda applicering, ger den en omedelbar naturlig hudföryngring.

  Masken innehåller inte bara allt huden behöver, utan den kommer också att förbättra hudens kondition direkt. Den fyller på uttorkad hud och lämnar den fräsch och sval.

  Tanken bakom skapandet är att ge upptagna kvinnor och män chansen att ersätta besök på estetiska kliniker eller skönhetssalonger med samma upplevelse hemma.

  FÖRDELAR SOM MASKEN LEVERERAR
  • Minskar synliga tecken på åldrande och ger en synlig lyfteffekt
  • Ger omedelbar och långvarig och djupgående återfuktning
  • Den fyller på huden med mineraler och vitaminer, den fungerar också som antioxidatic boost
  • Stimulerar fibroblast tillväxt och kollagen syntes

  Huvudsakliga aktiva ingredienser
  Hyaluronsyra (LMWHA): Minskade rynkor och förbättrad hudens elasticitet. Förbättrad hydrering och minskad transepidermal vattenförlust (TEWL). Ökad kollagenproduktion. Minskad inflammation. Förbättrad sårläkning.
  Glycerin: gynnar hudbarriären genom att dra vatten från luften för att hålla huden återfuktad och minimera förlust av fukt. Glycerin kan sitta kvar i huden ett tag, vilket hjälper huden att behålla fukt även när den utsätts för skadliga miljöpåverkande faktorer som föroreningar.
  Hydroxiacetofenon: lindrar smärta och irritation på huden genom att hämma enzymet COX-2, som ansvarar för syntesen av prostaglandiner under inflammation.
  Amorphophallus Konjac-rotextrakt: För en mängd olika hudåkommor, inklusive rynkor och fina linjer, förlust av hudton och hyperpigmentering, genom hämning av enzymer, inklusive men inte begränsat till kollagenas, elastas och tyrosinas.
  AQUACACTEEN: är ett ultraraffinerat elixir från organisk kaktus (Opuntia ficus-indica). Denna produkt blockerar frisättningen av stressmarkörer från sensoriska nervceller i huden och lugnar irriterad hud. Den har också utmärkta återfuktande egenskaper på grund av dess höga innehåll av vattenbindande föreningar.
  Karragenan: Den fyller på huden med mineraler och vitaminer, den fungerar också som antioxidant. Kolhydratinnehållet i karragenan drar åt sig fukt och gör det tillgängligt för huden.
  AQUAXYL: erbjuder 3D-hydratiserings-hydrakonceptet för cirkulation av fukt genom alla hudlager och förstärkning av hyaluronsyra. Hudbarriären förstärks på 24 timmar genom att begränsa vattenförlusten. Resultatet är mjukare och slätare hud på 28 dagar med normal avskalning och utjämning av fina linjer.
  HYDROSOFT: Den återfuktar och föryngrar huden och förbättrar hudens elasticitet och cellförnyelse.
  SYMGLUCAN: hjälp till att minska synliga tecken på åldrande. Den ger omedelbar komfort och fukt som förbättrar hudens fasthet och elasticitet samt skyddar hudcellerna mot UV-strålning. Det stimulerar också fibroblasttillväxt och kollagensyntes.
  TRIPEPTIDE-5: har en synlig inverkan på hudens fasthet och hjälper även till att jämna ut fina linjer och rynkor, inklusive djupa rynkor.
  CODIAVELANE: ger omedelbar och långvarig och djupgående återfuktning som håller huden återfuktad och smidig. Omstrukturering av den kutana mikroreliefen. Ökar hudens hygroskopicitet och vattenpenetration. Stärker hudbarriären.
  Cyklodextrin: Det hjälper till att hålla huden mjuk och slät och ger en synlig lyfteffekt. På grund av sin unika cylindriskt formade molekylstruktur kan den bilda komplex med hydrofoba (vattenavstötande) ingredienser så att den kan hjälpa till att skydda och förlänga livslängden för känsliga oljelösliga aktiva ämnen.

  Art nr:
  • Cliniccare004506
  EAN-kod:
  • 700343507821
  Produktbenämning
  • Premium Time Reverse Face Mask 3x25 ml
 • Ingredienser

  Huvudingrediens:
  • Hyaluronsyra (HA)

  MAIN ACTIVE INGREDIENTS, Hyaluronic Acid (LMWHA), Glycerin, Hydroxyacetophenone, Amorphophallus Konjac Root Extract, Aquacacteen, Carrageenan, Aquaxyl, Hydrosoft, Symglucan, Tripeptide-5, Codiavelane, Cyclodextrine

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Cliniccare är avancerad och professionell hudvård med en liten men effektiv serie produkter av högsta kvalité och höga koncentrationer av aktiva ingredienser, där lågmolekylär hyaluronsyra spelar en viktig roll i alla produkter – för djup och långvarig återfuktande effekt. Tre serier med olika inriktningar erbjuder hudvård för alla behov och en enkel rutin med rengöring, toner, essence och fuktcreme vårdar huden på alla nivåer.